EPA
Volledig scherm
© EPA

Drama in Frankfurt: kind wordt onder aanstormende trein geduwd en overlijdt, man opgepakt

Het centraal station in de Duitse stad Frankfurt is opgeschrikt door een onwaarschijnlijk drama. Volgens getuigen werd vanmorgen een jongetje (8) samen met zijn moeder (40) op de sporen geduwd net op het moment dat een trein kwam aanrijden. De politie die massaal ter plaatse is, heeft bevestigd dat het achtjarige slachtoffertje is overleden. Zijn moeder verkeert in shock en is overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens Duitse media wilde de dader ook nog een derde persoon op het spoor duwen. De politie onderzoekt de zaak als opzettelijke doodslag.

74 reacties

 • Bertrand Janses

  4 jaar geleden
  Bert Janses: En politici van Europa? Ogen dicht, politiek correct blijven en desnoods de ngo's nog wat ondersteunen om dit soort vluchtelingen van de kust van Lybie met hun veerboot (redding????) de hele Middellandse zee over te steken om naar Europa te brengen?!?
 • Toon Schouteden

  4 jaar geleden
  In eigen land laten berechten.
 • ruben block

  4 jaar geleden
  multi cul werkt.alleen voor de politieker,die niet met het openbare vervoer moet.en niet onder de mensen moet komen.
 • bene bertrand

  4 jaar geleden
  Hoe lang gaat het nog duren die invasie ? In zwitserland hebben ze daar geen last van? Volgt dat voorbeeld aub!
 • DIRK VAN DESSEL

  4 jaar geleden
  Dat komt er van door de binnendringende "vluchtelingskes ocharme" onvoldoende aan preventieve screening te onderwerpen uit onterechte politieke-correct schroom.
 1. Nieuwe details over gevangenisleven van Eva Kaili, ex-vicevoorzitter van Europarlement, in Haren: “Ze poetst voor 75 cent per uur”

  Nieuwe details over gevangenis­le­ven van Eva Kaili, ex-vicevoor­zit­ter van Europarle­ment, in Haren: “Ze poetst voor 75 cent per uur”

  Het leven in de gevangenis van Haren ziet er voor Eva Kaili (44), de ex-vicevoorzitter van het Europees Parlement die betrokken is bij het spraakmakende corruptieschandaal, heel wat minder glamoureus uit dan de Griekse gewend is. Eerder beweerde Kaili al dat ze “gemarteld” wordt omdat ze haar dochtertje amper mag zien. De Britse krant ‘The Financial Times’ heeft nu nog meer details over haar leven als gedetineerde vrijgegeven. “Ze poetst in de gevangenis en krijgt daar 75 cent per uur voor”, klinkt het onder meer.
 1. Opnieuw arrestaties in Oekraïense corruptiesaga: misbruik van geld voor wederopbouw en aankoop van slechte legeruitrustingen
  34

  Opnieuw arresta­ties in Oekraïense corrupties­a­ga: misbruik van geld voor wederop­bouw en aankoop van slechte legeruit­rus­tin­gen

  In de grootschalige corruptiesaga die speelt in Oekraïne zijn opnieuw aanhoudingen verricht. Het gaat om functionarissen van het leger die zouden hebben gesjoemeld bij de aankopen voor de troepen om zichzelf te verrijken. Daarnaast zouden ambtenaren - waaronder een vice-gouverneur - in Oost-Oekraïne geld voor de wederopbouw in eigen zak hebben gestoken. Vorige week hebben al verschillende politici en ambtenaren - al dan niet uit eigen beweging - het veld geruimd door beschuldigingen van zelfverrijking.