Abdellah Nouamane
Volledig scherm
Abdellah Nouamane © EenVandaag

Doodverklaarde Syriëstrijder die dreigde met aanslagen in België, geeft interview vanuit gevangenis: “Ik was gebrainwasht, ik heb mijn lesje geleerd”

In een gevangenis in de Noord-Syrische plaats Hasaka zitten 5.000 IS-strijders op elkaar gepakt. Eén van hen is de Antwerpenaar Abdellah Nouamane (23) die eerder door de terreurorganisatie was doodverklaard, maar springlevend blijkt te zijn en door de Koerden werd gevangengenomen. Een Nederlandse reporter kon met hem spreken.

203 reacties

 • Rudy Van Go

  3 jaar geleden
  Laat maar zitten, zitten daar goed. Wat ik niet begrijp is dat men Da crapuul nog een forum geeft ook
 • Leopold Vanhoof

  3 jaar geleden
  Niets heeft hij geleerd.
 • Kathy Vercamer

  3 jaar geleden
  Laat ze daar maar in de gevangenis blijven. Sorry maar liever geen beulen in ons land. Hij wou België naar de knoppen helpen, dan moet hij naar mijn mening niet meer terug keren ook.
 • Anne-Marie De Rycke

  3 jaar geleden
  Alle moordenaars hebben spijt ACHTERAF.
 • Franc saas

  3 jaar geleden
  Gaat hij nu proberen om het over een andere boeg te gooien, en zeggen het is niet mijn schuld,ik had het allemaal niet zo bedoeld etc.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.