Abdellah Nouamane
Volledig scherm
Abdellah Nouamane © EenVandaag

Doodverklaarde Syriëstrijder die dreigde met aanslagen in België, geeft interview vanuit gevangenis: “Ik was gebrainwasht, ik heb mijn lesje geleerd”

In een gevangenis in de Noord-Syrische plaats Hasaka zitten 5.000 IS-strijders op elkaar gepakt. Eén van hen is de Antwerpenaar Abdellah Nouamane (23) die eerder door de terreurorganisatie was doodverklaard, maar springlevend blijkt te zijn en door de Koerden werd gevangengenomen. Een Nederlandse reporter kon met hem spreken.

203 reacties

 • Rudy Van Go

  2 jaar geleden
  Laat maar zitten, zitten daar goed. Wat ik niet begrijp is dat men Da crapuul nog een forum geeft ook
 • Leopold Vanhoof

  2 jaar geleden
  Niets heeft hij geleerd.
 • Kathy Vercamer

  2 jaar geleden
  Laat ze daar maar in de gevangenis blijven. Sorry maar liever geen beulen in ons land. Hij wou België naar de knoppen helpen, dan moet hij naar mijn mening niet meer terug keren ook.
 • Anne-Marie De Rycke

  2 jaar geleden
  Alle moordenaars hebben spijt ACHTERAF.
 • Franc saas

  2 jaar geleden
  Gaat hij nu proberen om het over een andere boeg te gooien, en zeggen het is niet mijn schuld,ik had het allemaal niet zo bedoeld etc.
 1. Trump: gezagsgetrouwe burgers moeten wapens kunnen blijven kopen vanwege “het kwaad”
  UPDATE

  Trump: gezagsge­trou­we burgers moeten wapens kunnen blijven kopen vanwege “het kwaad”

  De Amerikaanse oud-president Donald Trump blijft ondanks het bloedbad op een basisschool in Texas erbij dat burgers wapens moeten kunnen dragen om zichzelf te verdedigen. Dat heeft hij gezegd in een speech tijdens het jaarlijkse wapenlobbycongres van de National Rifle Association (NRA). Eerder publiceerden media, waaronder The Washington Post, al passages uit zijn toespraak waaruit dat naar voren kwam.