Archieffoto 6 juni 2021: de boulevard van Playa de Palma op Mallorca, de locatie waar de agressieve Nederlanders woensdagnacht toesloegen. De mensen op deze foto hebben niets met de zaak te maken.
Volledig scherm
Archieffoto 6 juni 2021: de boulevard van Playa de Palma op Mallorca, de locatie waar de agressieve Nederlanders woensdagnacht toesloegen. De mensen op deze foto hebben niets met de zaak te maken. © REUTERS

Doodgeslagen tijdens vakantie op Mallorca: Nederlander die door landgenoten aangevallen werd is overleden, daders land uit gevlucht

SPANJE - NEDERLANDDe 27-jarige Nederlander die afgelopen woensdagnacht volgens de Spaanse politie zonder reden tegen het hoofd werd getrapt is overleden. Dat melden diverse Spaanse media op Mallorca en wordt bevestigd door de lokale politie. Met de dood van het slachtoffer zullen negen Nederlandse verdachten van doodslag of moord worden beschuldigd door de Spaanse justitie. 

78 reacties

 • Wilfried DE HERT

  1 week geleden
  de lage straffeloosheidsdrempel van de huidige democratieën.
 • Patricia Lemoine

  1 week geleden
  En wat gaat nu het gevolg zijn? Een dikke vinger voor de daders en that's it. Intriest. Het wordt hoog tijd dat hier is deftig gaat gestraft worden.
 • Leo De Preter

  1 week geleden
  Het wordt hoog tijd dat er is terug een gepaste straf wordt ingevoerd ipv dat gepamper.
 • Franky Verbrugge

  1 week geleden
  Die ene die gearresteerd is kent goed zijn maten dus zet hem maar op de pijnbank tot hij spreekt. Was een leuke vakantie blijf dan liever thuis.
 • stijn vandamme

  1 week geleden
  @gustaaf carpels Ja toch wel , met landen waar ze verdragen voor hebben afgesloten En das dus wel het geval met Spanje (en de rest van de EU) Dus geen onzin verkopen Artikel 5 van de uitleverings wet.