Archieffoto 6 juni 2021: de boulevard van Playa de Palma op Mallorca, de locatie waar de agressieve Nederlanders woensdagnacht toesloegen. De mensen op deze foto hebben niets met de zaak te maken
Volledig scherm
Archieffoto 6 juni 2021: de boulevard van Playa de Palma op Mallorca, de locatie waar de agressieve Nederlanders woensdagnacht toesloegen. De mensen op deze foto hebben niets met de zaak te maken © REUTERS

Doodgeslagen Nederlander op Mallorca is 27-jarige Carlo, verdachte vrijgelaten

De Nederlander die op Mallorca is overleden nadat hij tegen zijn hoofd werd getrapt door een groep landgenoten komt uit Waddinxveen (Zuid-Holland) nabij Gouda, bevestigt het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. Een aantal verdachten pakte na de mishandeling halsoverkop het vliegtuig terug en wordt nu gezocht. Eén verdachte die wel kon worden opgepakt, is inmiddels weer vrij.  

35 reacties

 • Nicolas Van Brussel

  10 uur geleden
  Grappige advocaat toch. Sorry maar is misdaad begaan in Spanje, het zal dus ook daar berecht worden en de eerste jaar opsluiting zal ook daar zijn tussen verkrachtende zuiderse drugdealers.
 • johanneke li

  10 uur geleden
  de zaak moet in spanje worden afgehandeld, de spaanse politie heeft immers alle onderzoeksdaden gesteld en de plaats delict is ook daar! dat ze die jongens maar in een spaanse cel stoppen, das iets minder luxueus dan in nederland! die jongens moeten zwaar gestraft worden voor zulk zinloos geweld! dat ze tegen een boksbal slagen als ze zich willen uitleven ipv op een onschuldig mens!
 • MYRTHE PASS

  1 week geleden
  Die advocaat zegt dat zijn cliënt niet op de vlucht is. Waarom boekte hij dan na het voorval een vlucht eerder als hij Spanje niet vroeger wou verlaten? Waarom zou hij niet in Spanje berecht worden? Hij vond het toch ook belangrijk om te reizen naar Spanje en daar uit te gaan, ook al is hij de taal niet machtig. Of is hij bang dat zijn straf in Spanje zwaarder zal zijn. Dit verdient hij toch! Hij had maar moeten nadenken voor hij besliste zijn agressie op een onbekende bot te vieren.
 • Ivo Santermans

  1 week geleden
  Ten eerste innige deelneming voor de familie. En dan de ouders van die gasten erbij halen en straffen ! Voor nalatigheid van opvoeding !!
 • Evy De Poorter

  1 week geleden
  Ja hoor dat gespuis moeten in Spanje terecht staan.