AFP
Volledig scherm
© AFP

Donald Trump, de president die breekt met de ene na de andere internationale overeenkomst

Trump had er eerder al mee gedreigd, en sinds gisteren is het officieel: de VS zijn uit de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gestapt. Het is niet de eerste keer dat de Amerikaanse president breekt met een internationale organisatie of zich terugtrekt uit een verdrag. Een bloemlezing.

13 reacties

 • nicole desseyn

  5 maanden geleden
  Christine niet bewust? Hij weet heel goed wat hij doet hij is een klein kind die z’n goesting niet krijgt en t speelgoed van anderen kapot maakt
 • Christine Laevers

  9 maanden geleden
  Hij gooit stokken in hoenderhokken die gerenoveerd moeten worden. Hij functioneert een beetje als een katalysator maar ik denk niet dat hij dat bewust doet.
 • emiel wouters

  9 maanden geleden
  hij zal er later goed mee varen. Tenminste als de andere presidenten het later niet terug verbrodden, en Amerika terug leeggezogen wordt. hopelijk laten zij hun niet meer vangen door al die schone woorden en lege dozen. wij hadden voor ons ook een zilverfonds, het leek ook een lege doos van Pandora. Toch iemand weet hoe al die trucjes werken.
 • DIRK VAN BRUSSEL

  9 maanden geleden
  Gelukkig voor ons heeft hij nog geen oorlog op zijn geweten maar anderzijds is hij alle bruggen aan het opblazen. Hij vergeet blijkbaar dat de wereld zonder de VS ook verder kan als het moet. Kan de VS zonder de anderen ?
 • Jan Hebbelinck

  9 maanden geleden
  Vergeet niet dat moest de VS uit de NAVO stappen dat hun hele wapenindustrie failliet gaat. De andere Staten betalen volgens hem niet genoeg maar kopen massaal Amerikaanse wapens en vliegtuigen.
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Indiaas ritueel laat dorpelingen dansen in het vuur
  Play

  Indiaas ritueel laat dorpelin­gen dansen in het vuur