Afgelopen nacht zijn nog eens vier lichamen gevonden onder het puin.
Volledig scherm
Afgelopen nacht zijn nog eens vier lichamen gevonden onder het puin. © EPA

Dodental van instorting flatgebouw Miami opgelopen naar 16, nog 147 mensen vermist

Het dodental door het instorten van een appartementencomplex in Florida is gestegen naar zestien. De burgemeester van Miami-Dade zei woensdag dat afgelopen nacht nog eens vier lichamen zijn gevonden. Nog 147 mensen worden vermist. Het is niet bekend of zij in het pand in Surfside aanwezig waren toen het instortte.

2 reacties

 • Jacques-Philippe Leclerc

  1 jaar geleden
  Er zijn drie gebouwen, twee zijn ingestort, de derde zit vol met scheuren. En de inwoners worden verteld, "maak je maar geen enkele zorg, dit gebouw is 100% veilig."
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Zullen we maar spreken van nog eens 147 slachtoffers, die daar onder het puin liggen. Degenen die daar een appartement hadden zouden zich anders wel al gemeld hebben bij de instanties.
 1. "Ze gilde en plots was de verbinding verbroken": Cassie was aan telefoon met man toen flat in Florida instortte en ze vertelde wat ze zag gebeuren

  "Ze gilde en plots was de verbinding verbroken": Cassie was aan telefoon met man toen flat in Florida instortte en ze vertelde wat ze zag gebeuren

  Reddingswerker zoeken nog altijd met man en macht naar overlevenden na de instorting van een appartementencomplex in Surfside, Florida. Bij de 159 vermisten ook Cassie Stratton, die op de vierde verdieping van het gebouw woonde. Zij was met haar man Michael aan de telefoon toen het drama zich voltrok en ze vertelde hem live wat er gebeurde. Tot de lijn plots verbroken werd.