Afgelopen nacht zijn nog eens vier lichamen gevonden onder het puin.
Volledig scherm
Afgelopen nacht zijn nog eens vier lichamen gevonden onder het puin. © EPA

Dodental van instorting flatgebouw Miami opgelopen naar 16, nog 147 mensen vermist

Het dodental door het instorten van een appartementencomplex in Florida is gestegen naar zestien. De burgemeester van Miami-Dade zei woensdag dat afgelopen nacht nog eens vier lichamen zijn gevonden. Nog 147 mensen worden vermist. Het is niet bekend of zij in het pand in Surfside aanwezig waren toen het instortte.

2 reacties

 • Jacques-Philippe Leclerc

  3 maanden geleden
  Er zijn drie gebouwen, twee zijn ingestort, de derde zit vol met scheuren. En de inwoners worden verteld, "maak je maar geen enkele zorg, dit gebouw is 100% veilig."
 • Patrick Verbelen

  3 maanden geleden
  Zullen we maar spreken van nog eens 147 slachtoffers, die daar onder het puin liggen. Degenen die daar een appartement hadden zouden zich anders wel al gemeld hebben bij de instanties.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Ongetrouwde vrouw uit Peking strijdt voor recht om eicellen in te vriezen

  Ongetrouw­de vrouw uit Peking strijdt voor recht om eicellen in te vriezen

  De rechtszaak van een ongetrouwde vrouw uit Peking die strijdt voor het recht om haar eicellen te laten invriezen, vindt vandaag plaats in de rechtbank van de Chinese hoofdstad. De vrouw, Teresa Xu, wacht sinds december 2019 op een tweede hoorzitting. Xu klaagt een ziekenhuis aan dat haar in november 2018 aanzette om op natuurlijke wijze een kind te krijgen in plaats van haar eicellen te laten invriezen en haar dwong om een huwelijkscontract te laten zien. Volgens de wet in het land hebben enkel getrouwde koppels toegang tot reproductiediensten.