Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Marc De Roeck

Doden in vrachtwagen Essex - In Milaan opgepakte man riskeert 14 jaar cel

De 28-jarige man die enkele dagen geleden in de Italiaanse stad Milaan werd opgepakt in het onderzoek naar de dood van 39 Vietnamese migranten in een koelcontainer in Groot-Brittannië, riskeert 14 jaar cel. Hij zou de vrachtwagen hebben geleverd waarmee de migranten naar Engeland werden vervoerd, aldus de Italiaanse politie.

0 reacties

  1. Tweede golf teistert Marokko, maar dat houdt Belgische Marokkanen niet tegen: “Mijn vrouw heeft haar ouders al twee jaar niet meer gezien”
    PREMIUM

    Tweede golf teistert Marokko, maar dat houdt Belgische Marokkanen niet tegen: “Mijn vrouw heeft haar ouders al twee jaar niet meer gezien”

    Marokko belooft momenteel zijn tweede coronagolf, ook al kleurt het land minder rood dan bijvoorbeeld Spanje. Er is in heel Marokko een avondklok van 21 tot 5 uur van kracht en verplaatsingen tussen steden zijn verboden. Dat schrikt duizenden Belgo-Marokkanen niet af om deze zomer toch naar hun moederland af te reizen. En daar zit de Marokkaanse koning voor iets tussen. “Alle promo’s zijn uitverkocht.”