De politie doet onderzoek bij het knooppunt Empel (A59/A2), waar in het water een donkerkleurige Kia Picanto met twee lichamen gevonden werd.
Volledig scherm
De politie doet onderzoek bij het knooppunt Empel (A59/A2), waar in het water een donkerkleurige Kia Picanto met twee lichamen gevonden werd. © ANP

Doden in gevonden Kia Picanto zijn Hebe en Sanne, bevestigt politie, die uitgaat van noodlottig ongeval: “Maar er is nog veel onduidelijk”

UPDATEDe vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26) zijn dood aangetroffen in de Kia Picanto die gisteren werd gevonden bij knooppunt Empel bij de Nederlandse stad ‘s-Hertogenbosch. Dat bevestigde politiehoofd Stijn van Griensven vanmiddag bij een persmoment op het politiebureau in Den Bosch. Gisterenavond werd al gemeld dat het vermoedelijk om het tweetal ging. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval. Er zijn nog veel elementen onduidelijk.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).