De politie doet onderzoek bij het knooppunt Empel (A59/A2), waar in het water een donkerkleurige Kia Picanto met twee lichamen gevonden werd.
Volledig scherm
De politie doet onderzoek bij het knooppunt Empel (A59/A2), waar in het water een donkerkleurige Kia Picanto met twee lichamen gevonden werd. © ANP

Doden in gevonden Kia Picanto zijn Hebe en Sanne, bevestigt politie, die uitgaat van noodlottig ongeval: “Maar er is nog veel onduidelijk”

UPDATEDe vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26) zijn dood aangetroffen in de Kia Picanto die gisteren werd gevonden bij knooppunt Empel bij de Nederlandse stad ‘s-Hertogenbosch. Dat bevestigde politiehoofd Stijn van Griensven vanmiddag bij een persmoment op het politiebureau in Den Bosch. Gisterenavond werd al gemeld dat het vermoedelijk om het tweetal ging. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval. Er zijn nog veel elementen onduidelijk.

 1. Poetin op hoge hakken tijdens bezoek aan universiteit - Is het wel de echte?

  Poetin op hoge hakken tijdens bezoek aan universi­teit - Is het wel de echte?

  De Russische president Vladimir Poetin bracht woensdag een bezoek aan de Lomonosov-universiteit in Moskou. Op foto’s is duidelijk te zien dat hij hakken draagt en dat ging op sociale media niet onopgemerkt voorbij. Sommige twitteraars spotten ermee dat de man zo onzeker is over zijn lengte dat hij kiest voor hakken. Anderen vragen zich af of het hier geen kleinere dubbelganger van de Russische president betreft.
 2. Moeder van zwarte Tyre Nichols die stierf na mishandeling door politie: “Laat jullie kinderen de beelden alsjeblieft niet zien”
  Play

  Moeder van zwarte Tyre Nichols die stierf na mishande­ling door politie: “Laat jullie kinderen de beelden alsje­blieft niet zien”

  De familie van Tyre Nichols (29), de zwarte man die stierf nadat hij drie weken geleden zwaar mishandeld werd door vijf zwarte agenten in Memphis, Tennessee, heeft vrijdag een persconferentie gegeven over de dood van de jongeman en de juridische stappen die ze ondernemen. De snelle actie tegen de betrokken agenten moeten een blauwdruk worden voor de toekomst, beklemtoont hun advocaat. De familie dringt er ook op aan dat betogingen vreedzaam verlopen.