Doden door crash helikopter tijdens tv-programma MTV

Bij een helikopterongeval in Argentinië zijn gisteren zeker twee mensen omgekomen. Het toestel werd gebruikt voor opnames van een reality-show van MTV, meldden Argentijnse media. De doden zouden de piloot en een technicus van de muziekzender zijn.

 1. Italië geeft reddingsschip Artsen Zonder Grenzen weer vrij
  6

  Italië geeft reddings­schip Artsen Zonder Grenzen weer vrij

  Het reddingsschip Geo Barents van Artsen Zonder Grenzen (AZG) vaart weer rond op de Middellandse Zee. De Italiaanse kustwacht heeft het opnieuw vrijgegeven, nadat het schip drie weken aan de ketting had gelegen in de haven van Augusta op het eiland Sicilië. Volgens de autoriteiten mocht de Geo Barents niet uitvaren wegens technische onregelmatigheden, maar voor de hulporganisatie werd die reden aangevoerd om te voorkomen dat het schip reddingsoperaties zou uitvoeren.
 2. Uitstel voor testvlucht naar ISS van Boeings ruimtevaartuig Starliner

  Uitstel voor testvlucht naar ISS van Boeings ruimtevaar­tuig Starliner

  De lancering van een nieuw ruimtevaartuig, de door vliegtuigbouwer Boeing ontwikkelde ‘Starliner’, is dinsdag niet doorgegaan. Het vaartuig had moeten opstijgen voor een onbemande vlucht naar het ruimtestation ISS. Een paar uur voor vertrek, terwijl de raket klaarstond op het lanceerplatform, besloot de vluchtleiding echter om de lancering uit te stellen. Boeing Space gaf op Twitter geen uitleg voor dat uitstel, maar door de weersomstandigheden was er maar 50 procent kans dat de vlucht zou kunnen doorgaan.