Archiefbeeld Terneuzen
Volledig scherm
Archiefbeeld Terneuzen © ThinkStock

Dodelijk slachtoffer nadat in Terneuzen busje vanop weg op schip belandt

Bij een ongeluk waarbij een busje vrijdagochtend in het Zeeuws-Vlaamse Terneuzen van de weg is geraakt en op een schip is terechtgekomen, is één inzittende overleden.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Tanktoerisme beleeft nieuwe hoogdagen: “Je wil toch geen dief zijn van je eigen portemonnee”
  PREMIUM
  Zelzate

  Tanktoeris­me beleeft nieuwe hoogdagen: “Je wil toch geen dief zijn van je eigen portemon­nee”

  Het tanktoerisme in de grensstreek beleeft nieuwe hoogdagen. Een liter benzine kost aan de pomp in Zelzate al snel 40 cent minder dan dezelfde liter enkele kilometers verderop in Terneuzen. “Je zou voor minder een kilometertje verder rijden”, aldus de Nederlandse tanktoerist. Aan de Belgische kant van de grens hoor je niemand klagen, het verschil aan de pomp laten de tanktoeristen vaak achter in de lokale winkels.