Hulpverleners bij de woning in Doesburg (Gelderland) waar een man woensdagochtend door koolmonoxidevergiftiging om het leven is gekomen.
Volledig scherm
Hulpverleners bij de woning in Doesburg (Gelderland) waar een man woensdagochtend door koolmonoxidevergiftiging om het leven is gekomen. © ANP

Dodelijk koolmonoxide-incident in Nederland: bewoners staken barbecue aan in huis

De koolmonoxide waaraan woensdagochtend een man overleed in een woning in het Nederlandse Doesburg (provincie Gelderland) kwam vrij doordat de bewoners in huis een houtskoolbarbecue hadden aangestoken. Dat blijkt uit onderzoek van de politie. Eerder werd gedacht dat gebreken aan de centrale verwarming-installatie hadden geleid tot de koolmonoxidevergiftiging, maar dat blijkt dus niet het geval.

1 reactie

  • johanneke li

    2 jaar geleden
    da's niet de eerste keer dat een vreemdeling een kampvuur maakt midden in huis met alle gevolgen van dien...daarom dat een correcte integratie-opleiding heel belangrijk is
  1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

    Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

    Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.