Dode en tientallen gewonden door zandstorm op Spaans muziekfestival

Op het Spaanse festival Medusa zijn een dode en veertig gewonden gevallen. Zij werden in de nacht van vrijdag op zaterdag geraakt door delen van het decor en het podium die door harde windvlagen waren losgerukt. Het podium stortte deels in. De organisatie heeft de rest van het festival definitief afgelast. 

1 reactie

 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  Ongelooflijk het is precies dat er geen massa volk meer bijeen mag komen of er is iets met het weer.Veel sterkte aan de slachtoffers.
 1. Terreurspecialist waarschuwt voor Russische aanslagen in Europa: "België zou redelijk hoog op de lijst van mogelijke doelwitten staan”
  PREMIUM
  72

  Terreurspe­ci­a­list waarschuwt voor Russische aanslagen in Europa: "België zou redelijk hoog op de lijst van mogelijke doelwitten staan”

  Volgens terreurspecialist Colin P. Clarke is de kans dat Rusland naar terreur in Europa grijpt als vergelding voor de steun aan Oekraïne niet onbestaande. “Eerder waren er al dodelijke aanslagen tegen leveranciers van het Oekraïense leger in Oost-Europa”, waarschuwt hij. Wie zat er juist achter die verdachte explosies? En als het zover komt, loopt dan ook België gevaar?