Dochter Catherine Ann Vandermaesen (65) zit in de cel.
Volledig scherm
Dochter Catherine Ann Vandermaesen (65) zit in de cel. © AP

Dochter laat hoogbejaarde vader (96) creperen in huis met 700 ratten

Een hoogbejaarde man (96) die in erbarmelijke omstandigheden moest overleven is donderdag door de politie in het Californische Ojai in veiligheid gebracht. In zijn huis vol fecaliën en afval leefden naast enkele huisdieren naar schatting 700 ratten. Dochter Catherine Ann Vandermaesen (65) is opgepakt en zit in de cel. Ze liet haar vader geheel aan zijn lot over.

4 reacties

 • MARIA Goossens

  2 jaar geleden
  Belinda vanderhallen nog nooit van dagopvang voor bejaarde mensen gehoord ! En je mag gerust eens bij ons in het rusthuis komen zien hoe onze bewoners in de watten worden gekegd!
 • Belinda Vanderhallen

  2 jaar geleden
  Vroeger werkten veel vrouwen niet en was er dus overdag altijd iemand thuis, zodat hun ouders konden inwonen. Hoe kan je vandaag de dag een dementerende of hulpbehoevende ouder in huis nemen als je beiden werkt, of als alleenstaande? Trouwens, in een rusthuis worden ze ook aan hun lot overgelaten, omdat de verpleegsters/verplegers amper tijd hebben om hun ronde te doen.
 • marie-jose Marie-José Anthonis

  2 jaar geleden
  Dat komt meer voor dan we denken ook hier als je wat ouder word ben je voor sommige een last spreek uit ondervinding vroeger verzorgde we onze ouders en nu word je gemeden
 • Philomena Vanderweyen

  2 jaar geleden
  Ouderverwaarlozing komt vaker voor dan we denken,wens die man en zijn andere dochter heel veel sterkte en een spoedig herstel.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"