Carvel Bennett.
Volledig scherm
Carvel Bennett. © West Midlands Police

Dochter geboren uit verkrachting zorgt 40 jaar later voor veroordeling biologische vader

In het Verenigd Koninkrijk is dinsdag een 74-jarige man veroordeeld voor een verkrachting van 40 jaar geleden. De veroordeling komt er doordat zijn dochter, die uit de verkrachting werd verwekt, haar DNA afstond.

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Hulplijn ontvangt dagelijks gemiddeld één oproep: “Je kan niet genezen van pedofilie. Het is een geaardheid”
  PREMIUM

  Hulplijn ontvangt dagelijks gemiddeld één oproep: “Je kan niet genezen van pedofilie. Het is een geaardheid”

  “Wij kunnen de windrichting niet veranderen, maar wel de windsterkte. We proberen mensen met een pedofiele voorkeur te laten inzien hoe ze hun seksuele verlangens een plaats kunnen geven in hun leven.” Want lang niet elke pedofiel is een kindermisbruiker. Een gesprek met Minne De Boeck, criminologe bij het Forensisch Centrum Antwerpen en medeoprichter van ‘Stop it now!’, een hulplijn voor wie zich zorgen maakt over zijn seksuele gevoelens voor kinderen.