RV
Volledig scherm
© RV

Dit zijn de bij de IS-aanslag gesneuvelde Amerikaanse militairen

De dodentol van de IS-aanslag aan de luchthaven van Kaboel is opgelopen tot 170, waaronder dertien Amerikaanse militairen. Twee dagen na de bomaanslag krijgen zij meer en meer een gezicht. 

34 reacties

 • Dimitri Recko

  2 maanden geleden
  Dit is een regelrechte schande. Trump wouden ze afzetten voor een telefoongesprek. Die Biden zou al lang moeten afgezet zijn. Compleet incompetent. ik vraag me echt af hoe de media dit zou hebben gecoverd als Trump aan de macht was geweest? Oprechte deelneming aan de slachtoffers. Zo jong, echt triestig.
 • Lisette Theunis

  2 maanden geleden
  Net zoals duizenden anderen soldaten stierven ze in een totaal zinloze strijd zonder winnaars of zicht op enige verbetering. Enkel de oorlogsindustrie is er flink beter van geworden.
 • Emmanuel Veraart

  2 maanden geleden
  Amerika heeft een goed gevulde palmares als het gaat over het opofferen van jonge mensen voor de zogezegde ' goede zaak' zowat overal ter wereld. Diegenen die omkomen worden dan daarna als helden de hemel in geprezen maar eigenlijk zijn zij ook slachtoffers . Voor wie en voor wat?
 • zina riffia

  2 maanden geleden
  Waarom sturen ze kei jonge mensen om hun "land te dienen", zijn kindjes van het jaar 2000 en later. Echt niet normaal dit?!
 • frans Vullings

  2 maanden geleden
  zij stierven voor mensen die het niet interesseert hoeveel doden er vallen zolang zij er maar beter van worden.(alle amerikaanse presidenten)