Dit luxueuze resort sloot zeven jaar geleden de deuren: wie dichter kijkt ziet dat het intussen één grote ruïne is

Urban explorer Bob Thissen uit Nederland heeft opmerkelijke beelden gemaakt van wat ooit een luxueus resort was in Turkije. Het Naturland Vacation Club In Eco Park Hotel was bekend om zijn tot de verbeelding sprekende accommodaties, restaurants en zwembaden en had zelfs een kabelbaan naar een heuveltop, die een adembenemend uitzicht bood over zee. Zeven jaar geleden sloot het de deuren na financiële moeilijkheden. En het verval zette snel in.

16 reacties

 • Annie Vancauteren

  2 maanden geleden
  Door de Corona politiek zullen er nog meer sluiten en niet alleen in Turkije
 • Eric Leysen

  2 maanden geleden
  De bevolking van Turkije verdiend een goed draaiende economie en een land waar iedereen zich thuis voelt. Ook voor Europa zou een stabiel Turkije een positief iets zijn. Alleen zal dát met de huidige dictator een utopie blijven. Het zal nóg verslechteren tot de bevolking inziet dat het andere leiders nodig heeft.
 • vanzeir guy

  2 maanden geleden
  En zo wordt de natuur steeds verder om zeep geholpen.
 • Jean Schepens

  2 maanden geleden
  dat heb je natuurlijk wel meer na 7 jaar ; daar moet je echt geen bouwmeester voor zijn, om dat te weten ... NONKELJEAN
 • Aroon Nicksam

  2 maanden geleden
  Komen er weer 10 bij per dag die nog mooier zijn
 1. Bob reist wereld rond op zoek naar plaatsen waar de tijd stil bleef staan: dit waren zijn 10 indrukwekkendste avonturen
  Het Leukste van het Web

  Bob reist wereld rond op zoek naar plaatsen waar de tijd stil bleef staan: dit waren zijn 10 indrukwek­kend­ste avonturen

  Hij houdt van een flinke portie adrenaline en laat zich niet snel afschrikken. Urban explorer Bob Thissen uit het Nederlandse Heerlen bij Maastricht trekt met zijn camera de wereld rond op zoek naar plaatsen waar niemand nog komt of durft te komen: van ruimtevaartbasissen en leegstaande gevangenissen waar medische experimenten gebeurden tot de in allerijl achtergelaten straten van Fukushima. Hij bundelde zijn indrukwekkendste avonturen nu in een prachtig fotoboek. En voor ons maakte hij zijn top 10.