Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Dit land stoot Noorwegen van de troon als gelukkigste land ter wereld

Op zoek naar geluk? Grote kans dat je het vindt in Scandinavië, waar Finland, het land van de duizend meren, Noorwegen van de troon heeft gestoten als het gelukkigste land ter wereld. Dat blijkt uit de World Happiness Index van de Verenigde Naties. Wij Belgen stijgen een plaats en zijn nu het 16de gelukkigste volk op aarde. En de minst gelukkigen? Die leven in Burundi. 

49 reacties

 • Eida Lam

  4 jaar geleden
  Zweden zou ik daar niet te snel bijzetten in die lijst. Heeft ondertussen Congo al van de troon gestoten als land met meeste verkrachtingen en aanrandingen per capita.
 • bart de lannoye

  4 jaar geleden
  Nederland op plaats 6 en Frankrijk of Italië niet in de top 10!!! Allé niet zievere hein....dikke zever!!!
 • Jef Denijs

  4 jaar geleden
  Stijging van de criminaliteit, minderheden die hier steeds meer hun mening opdringen en politici die plat op de buik gaan, in Vlaanderen leven we op mekaar gepakt en gezonde lucht is ver te zoeken... Aan wie hebben ze die vragen gesteld ?
 • Jan Vanachter

  4 jaar geleden
  Die Marokaanse die hier asiel wil aanvragen en klacht indient maakt me toch niet meer happy en ik hoor er wel zeggen:"De wereld is van iedereen", maar er zijn nog wel rechten en plichten.
 • Willy Masson

  4 jaar geleden
  Mirakel dat we nog de 16de plaats halen dacht eerder in de buurt van Soedan
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.