Tiffany Trump.
Volledig scherm
Tiffany Trump. © Photo News

Dit klopt wél: Tiffany Trump bevestigt liefde van haar vader voor McDonald's

In het felbesproken boek van Michael Wolff over het Witte Huis staat alvast één waarheid die het Trumpkamp niet meteen lijkt af te doen als "fake news": Donald Trump is écht verzot op McDonald's. Zijn dochter Tiffany bevestigde dat grappend in Los Angeles aan tmz.com.

11 reacties

 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Bij Obama was dat net "speciaal" omdat die anders wél gezond en gevarieerd at! En over de eetgewoontes van de Obama's en Michelles moestuin werd toch ook geschreven, waarom zou men dan niet mogen schrijven over Trumps voorliefde voor McDonald's ?
 • Jean West

  5 jaar geleden
  Obama ging toch ook junk food eten en dat kwam dan in het nieuws en dat vond de pers toch zo speciaal.
 • Carl Op de Beeck

  5 jaar geleden
  Een man zonder smaak.
 • Jozef Van Vaerenbergh

  5 jaar geleden
  Typische strategie van de valse berichtgeving waarbij onbenullige waarheden dienen als rookgordijn. Daaraan koppelt men dan de meest waanzinnige verzinsels die je maar kan bedenken. Hoofdzaak daarbij is niet zozeer waarheid of leugen maar de beschadiging van een persoon. Deze strategie wordt ook niet ontkend door de bedenkers van het systeem dat weet ondertussen iedereen.
 • pascal de groote

  5 jaar geleden
  John. Klopt laat die mens nu toch eens eten wat hij wil. Die is van een andere, oudere generatie. Wees blij dat het geen hutsepot is of hoofdvlees of ingewanden. Die voelt zich jong en hip plus het is een Amerikaans product. Ze zijn gewoon allemaal jaloers dat die geen zo'n jeugdige opa hebben. Als onze koning/in elke dag chocolade eet moet dat ook dan zo in lang en breed in het nieuws uitgesmeerd worden.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. “Laat de gijzelaars niet vrij”: Jimmy Carter (98) ontdekt op zijn sterfbed hoe hij presidentschap verloor aan Republikeins complot met Iran
  PREMIUM
  2

  “Laat de gijzelaars niet vrij”: Jimmy Carter (98) ontdekt op zijn sterfbed hoe hij president­schap verloor aan Republi­keins complot met Iran

  Hij kan nu ieder ogenblik sterven, de man die in het Witte Huis zat van 1977 tot 1981. Slechts vier jaar, want Jimmy Carter is één van de enige tien presidenten in de geschiedenis van de VS die hun herverkiezing verloren. En het is pas nu dat een kroongetuige onthult hoe dat kwam. Zijn tegenstrevers gooiden er de vrijheid en het welzijn van 52 landgenoten voor te grabbel. In een cynisch complot met Iran, dat wij hier reconstrueren.