BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dit jaar al 60 mensen gedood door olifanten in Zimbabwe

Zestig mensen hebben dit jaar al het leven verloren door olifanten in Zimbabwe, dat meldt de woordvoerder van de regering. De olifantenpopulatie is één van de weinige die groeit in het land.

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. Oekraïense troepen in Charkiv vrezen dat “vijand opnieuw iets van plan is”: Russische raketaanvallen in noordoosten nemen weer toe

  Oekraïense troepen in Charkiv vrezen dat “vijand opnieuw iets van plan is”: Russische raketaan­val­len in noordoos­ten nemen weer toe

  Charkiv, een stad in het noordoosten van Oekraïne, vreest dat de “vijand opnieuw iets van plan is”. Dat vertelt Konstantin, een commandant van één van de bataljons, aan ‘The Guardian’. “De Russen starten meestal met raketaanvallen, dan volgt de zware artillerie. Vervolgens dringen ze binnen met tanks en troepen. De raketaanvallen zijn alvast begonnen.”