De Russische president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin. © AP

Dit is het bescheiden loon dat Poetin volgens het Kremlin verdient

De Russische president Vladimir Poetin heeft vorig jaar 10,2 miljoen roebel verdiend, ofwel 114.000 euro. Behalve dat bescheiden inkomen heeft de 69-jarige machthebber ook nog de beschikking over een appartement van 77 vierkante meter, drie auto’s en een aanhangwagen. Op internet zorgt de onthulling voor hilariteit. 

43 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  4 maanden geleden
  Wat een sukkelaar. Moet hij daar nog zelf wapens van kopen ook ? Als men dit ventje ooit moest te pakken krijgen, al zijn bezittingen aanslaan voor de opbouw van Ukraine is een goed idee. Jammer zal het een droom blijven.
 • Arthur Tchikaya

  4 maanden geleden
  Alles maar dan ook alles wat niet in het Kremlinse kraam past is, is onzin en leugens. Tientallen voorbeelden de afgelopen jaren. Gelooft nog iemand wat uit hoek komt? Ja de onverbeterlijke die geen enkele kritische blik hebben en die onzin voor waar nemen. De familieleden in Rusland van de Oekraïense Russische bevolking gelooft hun eigen familieleden niet als die vertellen hoe het er in Oekraïne aan toe gaat. Omdat zij geloven als Rusland zichzelf de bevrijder noemt.
 • René Verbouw

  4 maanden geleden
  Poetin, van straatboefje tot rijkste mens ter wereld, geweten dat oligarchen mochten kiezen, de helft van hun fortuin aan Poetin geven of de gevangenis in, iets wat de rijkste Rus te beurt viel, Poetin is een alleenheerser (autocraat) en niemand durft nog iets te zeggen? je moet het maar doen.
 • Marianne Van den Lemmer

  4 maanden geleden
  Neem al die bezittingen af, verkoop ze en geef het geld voor de wederopbouw van Ukraine!
 • Dirk Van Brussel

  4 maanden geleden
  Oisin, maar gelukkig voor U zit Poetin mijlen ver van U ! Stel je voor dat hij het hier voor het zeggen krijgt en hij niet tevreden is met wat je schrijft ga je voor 15 jaar de bak in en een flinke boete !
 1. Noodweer op Corsica met windstoten tot 224 km/u en minstens vijf doden, nu stormt het ook in Noord-Italië
  Play

  Noodweer op Corsica met windstoten tot 224 km/u en minstens vijf doden, nu stormt het ook in Noord-Ita­lië

  Het stormt op Corsica. Het eiland in de Middellandse Zee wordt getroffen door hevige onweersbuien en krachtige rukwinden. Al zeker vijf personen kwamen om en minstens twaalf anderen raakten gewond, onder meer door omgewaaide bomen op campings. Meer dan 45.000 huishoudens zitten zonder stroom en er is schade aan daken. Op zee zijn nog reddingsacties bezig. Voor de hele regio geldt code oranje. Inmiddels krijgt ook Noord-Italië af te rekenen met noodweer.