Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

"Dit is geen eten, maar geweld": veganisten bestormen steakrestaurant, klanten helemaal overstuur

BizarWat een rustig avondje op restaurant moest worden, is voor steakliefhebbers in Melbourne uitgedraaid in een erg verontrustende avond. Een groep veganistische activisten bestormde het restaurant Rare Steakhouse en namen het nogal luidruchtig en gewelddadig op "voor de vermoordde dieren wiens dode lichaam geconsumeerd werd". Vleesliefhebbers reageren erg hard op de actie via social media.

11 reacties

 • Filip Nevelsteen

  4 jaar geleden
  Vlees eten is niet meer van deze tijd.
 • DAVID VAN LAER

  4 jaar geleden
  Ik eet bijna geen groenten maar dagelijks tussen de 500 en 750 gram vlees, hoor je mij zeggen dat veganistisch eten (on) gezond is neen doe gewoon waar je zin in hebt en laat anders denkende gerust.
 • Freddy Suls

  4 jaar geleden
  Een middenweg bestaat tegenwoordig niet meer. In alles moet je tegenwoordig extremist zijn. En desnoods met geweld je extreme mening opdringen aan anderen. Gezond verstand is verboden tegenwoordig.
 • Tim Heye

  5 jaar geleden
  Jurgen, alsjeblief, waarom wordt iedereen plantenactivist bij het horen van dierenrechten? Doe alsjeblief niet onnozel. En ja, een slachthuis is inderdaad geweld. Een dier voor geen reden in stukjes hakken is geweld voor 5 minuutjes gastronomisch plezier, is er veel gebloed geweest. Als je hond in het slachthuis was, zou je anders piepen beste onwetende mensen. Slecht voor dier, mens en natuur. 3 goede redenen om je aan te sluiten bij het stoppen van vlees eten.
 • Lorea Del Rio

  5 jaar geleden
  'T is dat er veel koeien in de vrij natuur zijn.. Waren al lang uitgestorven indien niet gefokt.
 1. China beweert dat het “illegaal” Amerikaans oorlogsschip heeft verdreven in Zuid-Chinese Zee

  China beweert dat het “illegaal” Amerikaans oorlogs­schip heeft verdreven in Zuid-Chinese Zee

  Het Chinese leger beweert dat het een Amerikaans oorlogsschip heeft verjaagd nadat het “illegaal” was binnengedrongen in Chinese territoriale wateren. “De strijdkrachten zullen te allen tijde een hoge staat van paraatheid handhaven en alle noodzakelijke maatregelen nemen om de nationale soevereiniteit, veiligheid, vrede en stabiliteit in de Zuid-Chinese Zee te waarborgen”, meldt een woordvoerder van de Chinese marine.
 1. Israëlische vrouwen komen als ‘handmaids’ op straat: tevergeefs, nieuwe wet beschermt premier Netanyahu tegen afzetting

  Israëli­sche vrouwen komen als ‘handmaids’ op straat: tevergeefs, nieuwe wet beschermt premier Netanyahu tegen afzetting

  Ondanks massale protesten in Israël tegen de justitiële hervorming, wordt het dan toch een pak moeilijker om een premier onbekwaam te laten verklaren. Het parlement zette na een nachtelijk debat het licht op groen voor een wetswijziging. In de laatste lezing stemden 61 van de 120 parlementsleden voor, 47 waren tegen. De andere volksvertegenwoordigers waren afwezig of onthielden zich. Als justitie geen stokje steekt voor de wet, is in de toekomst een drievierdemeerderheid nodig om een eerste minister uit zijn ambt te ontzetten.
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.