Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Shutterstock / Artiom Photo

Dispuut resulteert in schietpartij in Washington: zeker één dodelijk slachtoffer

Omstreeks 1 uur vannacht (lokale tijd) is er opnieuw iemand neergeschoten in Renton (Washington), in de Verenigde Staten. Er zou een schietpartij zijn ontstaan te midden van een grote groep mensen. Er zou een dispuut zijn ontstaan waarna er wapens getrokken werden. Er is sprake van één dodelijk slachtoffer en vijf gewonden. 

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Hij overleefde een schietpartij, een leven als drugsdealer én verloor al zijn geld: 50 Cent wil op pensioen
  PREMIUM
  Celebrities

  Hij overleefde een schietpar­tij, een leven als drugsdea­ler én verloor al zijn geld: 50 Cent wil op pensioen

  Hij is amper 46, maar 50 Cent heeft besloten om zijn microfoon aan de haak te hangen. Zijn komende album en de daarbijhorende tournee is zijn laatste - op 16 juni doet hij nog het Sportpaleis aan -, daarna is het welletjes geweest. De rapper, echte naam Curtis Jackson, heeft in z'n korte leven dan ook al heel wat meegemaakt. Een carrière als minderjarige drugsdealer, een aanslag die hem ei zo na het leven kostte. Om over dat onverwacht faillissement nog maar te zwijgen. Duik mee in het kleurrijke leven van de man met negen levens, wiens schietpartij hem nog altijd voordelen in bed oplevert.
 1. Greet De Keyser in de VS. De gouverneur heeft de vergunningen voor wapens afgeschaft. En meer en meer geven de rechtbanken hem ook gelijk
  PREMIUM

  Greet De Keyser in de VS. De gouverneur heeft de vergunnin­gen voor wapens afgeschaft. En meer en meer geven de rechtban­ken hem ook gelijk

  “Ik heb hier geen woorden voor”, zegt Jorge me. Hij is een latinoman die vlakbij de Robb Elementary School woont. Hij begrijpt het niet. Hij is 83 en zijn 3 kinderen hebben er ook school gelopen. “Waarom hier?”, vraagt hij me. “Het enige wat wij hier ooit van politie merken, is als de grenspolitie achter mensensmokkelaars aangaat.” Hij gaat later op de avond naar de herdenkingsplechtigheid in de sporthal. “Ik moet dit met andere mensen delen, anders word ik gek, vrees ik.”