AFP
Volledig scherm
© AFP

Dikste man ter wereld zet alles op alles om af te vallen: “Ik wil de lucht voelen, de straat, buiten zijn”

De Mexicaanse Juan Pedro Franco (33) woog op een bepaald moment meer dan een halve ton. Hij is officieel de dikste mens ter wereld. Maar nadat hij jarenlang gedwongen werd tot een deprimerend leven in zijn slaapkamer, is hij nu in een groots afvalavontuur gestapt.

13 reacties

 • Vera Clinckers

  5 jaar geleden
  Iedereen heeft hier zo zijn eigen gedacht. Maar bewegen, sporten is niet voor iedereen weggelegd. Zoals ik, invalide persoon, is sporten een droom. Ik heb een GBP moeten ondergaan zodat mensen mij zouden kunnen oppakken. Dus sommige reacties zijn pijnlijk voor anderen hier :-(
 • Bernard Vandenberghe

  5 jaar geleden
  Mijn moeder zei altijd: elk pondje gaat door het mondje... een waarheid als een koe.
 • Marc Haaren

  5 jaar geleden
  Je kan er toch niet omheen dat diegene die hem al dat eten enz. bezorgen ook mee schuldig zijn, denk ik altijd in zulke situaties, die kon toch lang niet zelf meer gaan winkelen en voor z'n eten zorgen.
 • Gilles Standaert

  5 jaar geleden
  Ik drink zo goed als geen frisdrank. enkel nog water, genoeg bewegen, en ik mag eten wat ik wil, voorlopig. Maar frisdrank is echt de grootste boosdoener.
 • Raoul Hoylaerts

  5 jaar geleden
  ik krijg elke dag reklame over afslank methodes/pillen en zo.ik weeg 60 kg. ik heb de indruk dat ze het naar de verkeerde sturen,wat is de e mail van die vent,ik zal het doorsturen