Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

"Digitale spierkracht van China loopt decennium achter op die van VS”

China loopt op het vlak van cybercapaciteiten een decennium achter op de Verenigde Staten. Dat zegt het International Institute for Strategic Studies (IISS) in een nieuwe studie die de zakenkrant Financial Times kon inkijken.

1 reactie

 • van Dessel Wim

  1 jaar geleden
  Mogelijkerwijs staan China en Rusland veel verder dan men kan vermoeden in deze materie ...
 1. Interpol stuurt 'red notice' uit voor oprichter van cryptomunt Terra, die investeerders miljarden verlies deed lijden

  Interpol stuurt 'red notice' uit voor oprichter van cryptomunt Terra, die investeer­ders miljarden verlies deed lijden

  De internationale politieorganisatie Interpol heeft een ‘red notice’ uitgegeven voor Do Kwon, de Zuid-Koreaanse oprichter van cryptomunt Terra. Het opsporingsbericht komt er omdat Do Kwon ervan beschuldigd wordt investeerders met verliezen ten belope van 40 miljard dollar opgezadeld te hebben na de crash van zijn stablecoin. Dat heeft een rechtbank in Seoel maandag aangekondigd.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.