Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

"Digitale spierkracht van China loopt decennium achter op die van VS”

China loopt op het vlak van cybercapaciteiten een decennium achter op de Verenigde Staten. Dat zegt het International Institute for Strategic Studies (IISS) in een nieuwe studie die de zakenkrant Financial Times kon inkijken.

1 reactie

 • van Dessel Wim

  4 maanden geleden
  Mogelijkerwijs staan China en Rusland veel verder dan men kan vermoeden in deze materie ...
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Amerikaanse miljonair Robert Durst (78) veroordeeld tot levenslang voor moord

  Amerikaan­se miljonair Robert Durst (78) veroor­deeld tot levenslang voor moord

  De 78-jarige Amerikaanse miljonair Robert Durst is donderdag lokale tijd in Californië veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, nadat hij vorige maand door een jury schuldig werd bevonden aan de moord op een vriendin van hem in 2000. Een HBO-documentaire uit 2015 wierp nieuw licht op de zaak. Volgens de aanklagers heeft Durst, afkomstig uit een steenrijke vastgoeddynastie, nog twee andere moorden op zijn geweten.