Michel en Roos uit Balen bleven verweesd achter. Ze moesten hun vakantie vervroegd stopzetten.
Volledig scherm
Michel en Roos uit Balen bleven verweesd achter. Ze moesten hun vakantie vervroegd stopzetten. © HLN

Dieven stelen mobilhome van Belgische toeristen in Italië: “Alles zat er nog in”

BuitenlandEen koppel uit Balen is op vakantie in Italië slachtoffer geworden van een pijnlijke diefstal. Terwijl ze nabij Napels op een terrasje zaten, werd hun mobilhome gestolen. “Alles zat er nog in”, klinkt het. Via een oproep op sociale media hopen ze de mobilhome terug te vinden. “Die is heel herkenbaar, door grote stickers van Club Brugge.”

76 reacties

 • Don Tessers

  2 jaar geleden
  Aanbeveling voor iedereen die met auto of mobielhome op reis gaat. Koop op internet een extra tracker die je met app. op je mobiel of laptop kunt installeren. Zo kan je naast het onklaar maken van de GPS door dieven alsnog je voertuig volgen en bewijs leveren waar deze zich bevindt. Deze trackers kan je op elke onzichtbare plek vastzetten.
 • Herwig Gysels

  2 jaar geleden
  Ik heb de foto's eens goed bekenen, hij had beter nog wat extra sloten opgezet. Die standaard slotjes stellen niks voor, rijcabine is goed afgesloten maar via de laadruimte (garage) komen ze meestal binnen. koop een tracker is ook voordeliger voor de verzekering.Ik zet zelfs een stuurklem al is het voor 5 minuten.
 • jan boden

  2 jaar geleden
  Best altijd een GPS tracker in je voertuig plaatsen, is relatief goedkoop en vlak na de diefstal nog goed traceerbaar.
 • Ronny steurbaut

  2 jaar geleden
  hebben ze bij mij ook geprobeerd door het slot van de deur te openen tussen het raam en de carrosserie , doch de beide deuren had ik aan elkaar vergrendeld met een kabelslot waardoor ze die niet open kregen (goede tip van de verdeler ), dit gebeurde vlak voor de deur langs een drukke baan in merchtem , ja ook in Belgie doen ze dat !
 • BuiZerdvanderValk

  2 jaar geleden
  Balen zeg!