Facebook/Deepspot
Volledig scherm
© Facebook/Deepspot

Diepste zwembad ter wereld opent binnenkort in Polen: duiken tot 45 meter diep

In de Poolse stad Mszczonów, ongeveer 18 kilometer van Warschau, wordt momenteel een zwembad gebouwd dat 45 meter diep is. ‘Deepspot’ zal het diepste binnenzwembad in de wereld worden. Althans voor even, want volgend jaar opent een nog dieper zwembad in het Verenigd Koninkrijk.

7 reacties

 • Eida Lam

  3 jaar geleden
  Ik zou er doodgraag eens willen gaan zwemmen. Nemo is 33 is 33 meter diep, het zit in de naam ... Natacha :)
 • Bart Boenen

  3 jaar geleden
  Daar gaan ze er op vooruit... met ons geld... Onze Oceade opent binnenkort de deuren in een buurland van Polen. Dank u EU.
 • Straight on No way back

  3 jaar geleden
  Schitterend, jammer dat het in België maar 35m geworden is!
 • Eric Horta

  3 jaar geleden
  Hier in het Brusselse heb je Nemo,33 meter diep.
 • heinz wolf

  3 jaar geleden
  De kosten zullen exorbitant zijn en een toegangsticket zal de modale Poolse burger zich niet kunnen veroorloven aangezien het loonniveau ginder. Financiering met geld van de EU?
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Gezondheidspanel VS steunt boosterprikken voor kinderen van 5 tot 11 jaar

  Gezondheid­s­pa­nel VS steunt booster­prik­ken voor kinderen van 5 tot 11 jaar

  Een adviespanel van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft gestemd voor het aanbevelen van Covid-19-boosterprikken aan kinderen van 5 tot 11 jaar, ten minste vijf maanden na het voltooien van hun basisvaccinatie. Volgens de experts in het CDC-panel tonen onderzoeksdata aan dat de bescherming door de eerste twee prikken na verloop van tijd begint af te nemen en dat boosterprikken in oudere leeftijdsgroepen de kans op ernstige ziekte deden afnemen.