Het museum Grünes Gewölbe in Dresden
Volledig scherm
Het museum Grünes Gewölbe in Dresden © AFP

Diamant van 49 karaat gestolen bij spectaculaire inbraak in museum Dresden

Bij de spectaculaire inbraak in de beroemde schattenkamer van het museum Grünes Gewölbe in Dresden is onder meer een diamant van 49 karaat gestolen. Dat heeft de directie van het museum bekendgemaakt.

2 reacties

 • branda van den berg

  2 jaar geleden
  Slimme gasten!!!
 • Geert Van de Moortele

  2 jaar geleden
  De dieven hebben gewoon gestolen van andere dieven.
 1. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Minstens tien doden en dertig gewonden bij Russische raketaanval op militaire basis in Dnipro

  LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Minstens tien doden en dertig gewonden bij Russische raketaan­val op militaire basis in Dnipro

  De Verenigde Staten bereiden zich naar verluidt voor om geavanceerde langeafstandsraketten naar Oekraïne te sturen. In bepaalde kringen bestaat de vrees echter dat de raketten ingezet zouden worden om Russische doelwitten aan te vallen en zo te leiden naar verdere escalatie van het conflict. Verder heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky Rusland ervan beschuldigd een “genocide” uit te voeren in Donbas, in het oosten van het land. In diezelfde regio staat het Oekraïense leger zwaar onder druk, aldus de militaire staf van dat land. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.
 2. Je kids plezieren met een springkasteel? Zoveel kost dat aan elektriciteit
  Mijnenergie

  Je kids plezieren met een springkas­teel? Zoveel kost dat aan elektrici­teit

  Nu de terrassen weer volstromen en de geur van barbecue je op gezette tijden in de neus dringt, maken ook de springkastelen hun comeback in het straatbeeld en in privétuinen. De vele communie- en lentefeesten doen daar nog een schepje bovenop. Je kinderen zullen in de wolken zijn als ze zich een dagje mogen uitleven op een springkasteel, maar word jij ook blij van de energierekening achteraf? Mijnenergie.be gaat na welke prijs je betaalt om de kids een dag te laten springen in eigen tuin.