Volledig scherm
PREMIUM
© Sjoukje Bierma

Deze misdaadjournalist had een prijs op zijn hoofd: "Mijn liquidatie was aanstaande"

BuitenlandVoor misdaadjournalist Paul Vugts van de Nederlandse krant Het Parool was een moordopdracht afgegeven die criminelen aan het uitvoeren waren. Hij kreeg de zwaarst denkbare beveiliging en woonde met zijn vriendin ruim een half jaar in een safehouse. Wat doet dat met je? 'Mijn liquidatie was aanstaande.'

 1. Vlaamse Stemmen in de VS. New Jersey, waar de emoties hoog oplopen: “Wij zijn bang hoe het Trump-kamp gaat reageren bij een nederlaag”
  PREMIUM

  Vlaamse Stemmen in de VS. New Jersey, waar de emoties hoog oplopen: “Wij zijn bang hoe het Trump-kamp gaat reageren bij een nederlaag”

  Bollebozen en knappe koppen, ze komen graag bijeen in Princeton, New Jersey. Michelle Obama heeft er nog gestudeerd, Jeff Bezos van Amazon ook, het staat fantastisch op je curriculum vitae. Maar de laatste jaren is ook in deze staat met hoog IQ veel veranderd, weten Katrien Goethals (53) en Scott Ratzan (58). Boos zijn is ‘a way of life’ geworden. “Onze buren hebben plots wapens en een Duitse herdershond gekocht.”
 2. Britse Labourpartij schorst voormalig leider Jeremy Corbyn na negatief antisemitismerapport

  Britse Labourpar­tij schorst voormalig leider Jeremy Corbyn na negatief antisemi­tis­merap­port

  De Britse Labourpartij heeft haar voormalige leider Jeremy Corbyn geschorst na eerdere beschuldigingen van antisemitisme. De partij heeft er niet genoeg gedaan om het antisemitisme binnen de partij te voorkomen. Volgens de Britse instantie tegen discriminatie, de Commissie voor Gelijkheid en Mensenrechten (EHRC), was er sprake van ernstige tekortkomingen in het leiderschap. De partij werd sinds het leiderschap van Jeremy Corbyn in 2016 herhaaldelijk beschuldigd van antisemitisme.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk