EPA
Volledig scherm
© EPA

Deze huiveringwekkende foto is de World Press Photo van het jaar

Een beeld van een in vlammen gehulde jongeman met gasmasker, gefotografeerd tijdens een protest in Venezuela, heeft de World Press Photo 2018 gewonnen. De jury bekroonde de Venezolaanse fotograaf Ronaldo Schemidt donderdagavond in Amsterdam met de eerste prijs, goed voor 10.000 euro.

4 reacties

 • gustaaf carpels

  3 jaar geleden
  Wie met vuur speelt
 • Frans Peeters

  3 jaar geleden
  Het is te zien hoe het moraal is weggegleden, hoe kan men dit mooi vinden gruwelijk hoe deze man moet vechten voor zijn leven.
 • Pruts

  3 jaar geleden
  Top
 • Jonathan Wouters

  3 jaar geleden
  Mooie foto ja
 1. Instagram-model laat met riskante operatie kleur van haar ogen veranderen: "Maar nu zie ik als een 90-jarige, ik heb er mijn leven mee verpest"
  Bizar

  Instagram-mo­del laat met riskante operatie kleur van haar ogen veranderen: "Maar nu zie ik als een 90-jarige, ik heb er mijn leven mee verpest"

  Hazelnootkleurige ogen? Nadinne Bruna was er niet zo'n fan van. En dus onderging het 32-jarige Instagram-model anderhalf jaar geleden een bijzonder gevaarlijke ingreep met siliconenimplantaten om de kleur van haar ogen te veranderen. De operatie liep fout, met als gevolg dat de vrouw voor de rest van haar leven een troebel zicht zal hebben. "Ik heb nu de ogen van een negentigjarige. Die beslissing heeft mijn leven verpest", klinkt het nu.