Michel Fourniret op een foto uit 2008.
Volledig scherm
Michel Fourniret op een foto uit 2008. © AFP

Deze geheimen neemt ‘het monster van de Ardennen’ mee in zijn graf

De Franse seriemoordenaar Michel Fourniret is op 79-jarige leeftijd overleden in een gevangenisziekenhuis in Parijs. Hij was er twee keer levenslang aan het uitzitten voor de moord op acht meisjes en jonge vrouwen. Hij bekende in totaal elf moorden, maar neemt ook een aantal geheimen mee in zijn graf.

3 reacties

 • jozef van hoof

  1 maand geleden
  Tijd om zijn vrouw nog eens goed op de rooster te leggen, die moet nu nog een hoop klaarheid kunnen brengen in onopgeloste zaken. Ze hoeft geen rekening meer te houden met haar man.
 • Ronny Biesen

  1 maand geleden
  Tja ook weer gevat met veel geluk. En niet door intensief politiewerk. Er zijn er nog die door de mazen van het net glippen. Criminaliteit is niet de prioriteit van de Belgische politie.
 • Liesbeth Cuppens

  1 maand geleden
  Ik denk dat hij nog veel meer mee in zijn graf neemt. Van de grote ontvoeringszaken kennen we de grote lijnen, maar niet de details.
 1. Nieuw onderzoek naar veerbootdrama 26 jaar geleden met ruim 800 doden in Oostzee

  Nieuw onderzoek naar veerboot­dra­ma 26 jaar geleden met ruim 800 doden in Oostzee

  Duikers gaan deze zomer het wrak onderzoeken van de in 1994 in de Oostzee gezonken veerboot Estonia. Dat heeft de Zweedse averijcommissie vrijdag bekendgemaakt. Het schip was destijds onderweg van Estland naar Zweden maar zonk voor de zuidkust van Finland. De oorzaak zou een in zwaar weer weggeslagen boegdeur zijn geweest maar beelden van een onderwaterrobot wijzen volgens documentairemakers van Discovery Channel op iets anders.