duurste shot cognac
Volledig scherm
duurste shot cognac © Facebook

Deze dame verbrak het wereldrecord van het duurste shot alcohol ooit

BuitenlandWie alcohol drinkt tijdens een avondje uit, kan op het einde met een stevige rekening gepresenteerd worden - zeker als je aan de shotjes gaat. Maar zelfs als je tot de vroege uurtjes blijft hangen, zullen je schulden in het niets verbleken bij die van Ranjeeta Dutt McGroarty. Zij bestelde woensdag één shot cognac, en telde daarvoor meer dan 10.000 euro neer.

63 reacties

 • piet devlieger

  3 jaar geleden
  Waarbij de vraag blijft of het wel degelijk die cognac is. Net als bij sommige wijnen wordt er daarin ook vervalst tot en met. De slimme leven met de domme.
 • marc ledure

  3 jaar geleden
  Als ge geld over hebt en ge kan dat betalen is dat geen probleem hè.
 • Kurt Callebaut

  3 jaar geleden
  Das nu eens echt genieten zie. Met een streepje decadentie maar dan smaakt dat twee keer zo goed! Santé
 • x x

  3 jaar geleden
  De steeds terugkerende zever dat ze "met dat geld veel mensen kon helpen" steekt steeds weer de kop op. Als je 10.000 euro verdeelt onder 1 miljoen armen krijgen ze elk 1 cent. Dit zijn fait divers uit de wereld van het geld, die door de media misbruikt worden om mensen te provoceren en te laten klikken op hun banners.
 • Geert Vaelen

  3 jaar geleden
  Da's in 1 slok naar binnen. Zoveel geld voor zoiets en de halve wereld lijdt honger omdat ze nog geen euro hebben voor een broodje. Moest ik euromillions winnen, dan nog geef ik zoveel geld niet uit voor zoiets, ook al is die cognac zo oud of uniek.
 1. Gevangen dissident “opgevoerd als trofee” tijdens Wit-Russische persconferentie over afleiden Ryanair-vlucht

  Gevangen dissident “opgevoerd als trofee” tijdens Wit-Russische persconfe­ren­tie over afleiden Ryanair-vlucht

  De gevangen Wit-Russische journalist Roman Protasevitsj (26) is opnieuw opgevoerd tijdens een staatspersconferentie in Minsk. De journalist zei onder meer dat hij zich goed voelt en niet wordt gedwongen met de autoriteiten mee te werken. Hij heeft er vrede mee dat hij de gevolgen van zijn "misdaden" moet dragen, klonk het. De oppositie spreekt over een kafkaëske vertoning.