Deurwaarder dwong Nederlandse vrouwen jarenlang tot seks: "Huis kwijt of met die engerd naar bed”

NEDERLANDS LIMBURGHet Openbaar Ministerie wil een deurwaarder actief in Nederlands Limburg zes jaar de cel in omdat hij zich sinds 2002 in natura zou hebben laten betalen. Drie slachtoffers voelden zich zo onder druk gezet, dat ze seks met hem hadden. “Ik dreigde mijn huis kwijt te raken of moest met die engerd naar bed.”

18 reacties

 • Luc Deville

  2 maanden geleden
  "De verhalen deden al jaren de ronde" waar hebben we dat nog gehoord? Blijkbaar wisten weer velen dat er problemen waren met die man en weer deed niemand iets. Zoals steeds wordt er pas na jaren ingegrepen als een hooggeplaatste iemand misbruikt. Hoog tijd dat we bij jarenlange misbruik door hoger geplaatste de hoger geplaatste van die hoger geplaatste mede verantwoordelijk stelt als het misbruik jaren kan aanslepen.
 • Gerda Haubourdyn

  2 maanden geleden
  Het wordt hier steeds gekker. Een deurwaarder de schrik van veel gezinnen. En dat net deze zo zijn macht durft misbruiken is er wel ver over. Zwaar boete voor misbruik, verbod op uitoefenen van zijn ambt en 10 jaar de cel in. En alle misbruikte vrouwen hun schulden aflossen. Wedden dat géén enkele nog naast de pot zal pissen.
 • pascal Vanderlinden

  2 maanden geleden
  Men zou moeten weten hoeveel machtsposities zo een dingen afdwingen dan zouden hogere diploma's niet meer bestaan. Hoge machtsposities en cash geld de 2 dingen in het leven die alles bepalen ! Word tijd dat daar eens iets deftig aan veranderd. De 1 werkt zich ziek voor amper 1500€ per maand , de andere verdiend er 15.000€ voor niks te doen.
 • pietertje Kamp

  2 maanden geleden
  Eentje die tegen de lamp loopt na meer dan 10j
 • Erwin De Meyer

  2 maanden geleden
  Sommigen sujetten denken dat ze God de vader zijn omdat ze een maatpak dragen en over mensen hun bezittingen kunnen beslissen. Een wredere soort bestaat er niet.
 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.