Deurwaarder dwong Nederlandse vrouwen jarenlang tot seks: "Huis kwijt of met die engerd naar bed”

NEDERLANDS LIMBURGHet Openbaar Ministerie wil een deurwaarder actief in Nederlands Limburg zes jaar de cel in omdat hij zich sinds 2002 in natura zou hebben laten betalen. Drie slachtoffers voelden zich zo onder druk gezet, dat ze seks met hem hadden. “Ik dreigde mijn huis kwijt te raken of moest met die engerd naar bed.”

18 reacties

 • Luc Deville

  2 maanden geleden
  "De verhalen deden al jaren de ronde" waar hebben we dat nog gehoord? Blijkbaar wisten weer velen dat er problemen waren met die man en weer deed niemand iets. Zoals steeds wordt er pas na jaren ingegrepen als een hooggeplaatste iemand misbruikt. Hoog tijd dat we bij jarenlange misbruik door hoger geplaatste de hoger geplaatste van die hoger geplaatste mede verantwoordelijk stelt als het misbruik jaren kan aanslepen.
 • Gerda Haubourdyn

  2 maanden geleden
  Het wordt hier steeds gekker. Een deurwaarder de schrik van veel gezinnen. En dat net deze zo zijn macht durft misbruiken is er wel ver over. Zwaar boete voor misbruik, verbod op uitoefenen van zijn ambt en 10 jaar de cel in. En alle misbruikte vrouwen hun schulden aflossen. Wedden dat géén enkele nog naast de pot zal pissen.
 • pascal Vanderlinden

  2 maanden geleden
  Men zou moeten weten hoeveel machtsposities zo een dingen afdwingen dan zouden hogere diploma's niet meer bestaan. Hoge machtsposities en cash geld de 2 dingen in het leven die alles bepalen ! Word tijd dat daar eens iets deftig aan veranderd. De 1 werkt zich ziek voor amper 1500€ per maand , de andere verdiend er 15.000€ voor niks te doen.
 • pietertje Kamp

  2 maanden geleden
  Eentje die tegen de lamp loopt na meer dan 10j
 • Erwin De Meyer

  2 maanden geleden
  Sommigen sujetten denken dat ze God de vader zijn omdat ze een maatpak dragen en over mensen hun bezittingen kunnen beslissen. Een wredere soort bestaat er niet.
 1. De Croo overlegt in New York met Microsoft-topman over dichten digitale kloof

  De Croo overlegt in New York met Microsoft-top­man over dichten digitale kloof

  Premier Alexander De Croo heeft gisternamiddag in New York, in de marge van de Algemene Vergadering van de VN, een onderhoud gehad met Microsoft-voorzitter Brad Smith. Twee thema's domineerden het gesprek: het dichten van de digitale kloof en cyberveiligheid. VN-secretaris-generaal Antonio Guterres stelde Smith vorige week aan als ambassadeur voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Ook koningin Mathilde is SDG-ambassadeur.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.