Mijnwerkers in een Zuid-Afrikaanse goudmijn (archiefbeeld)
Volledig scherm
Mijnwerkers in een Zuid-Afrikaanse goudmijn (archiefbeeld) © EPA

Dertien mijnwerkers zitten vast in ingestorte goudmijn in Zuid-Afrika

Dertien Zuid-Afrikaanse mijnwerkers zitten vast in een ondergrondse goudmijn nadat die instortte. Dat deelt beheerder Sibanye-Stillwater vandaag mee.

0 reacties

 1. Twee doden bij ongeval met vermoedelijk zelfrijdende Tesla in VS: “99,9 procent zeker dat niemand achter het stuur zat”

  Twee doden bij ongeval met vermoede­lijk zelfrijden­de Tesla in VS: “99,9 procent zeker dat niemand achter het stuur zat”

  Bij een opmerkelijk ongeval met een Tesla zijn zaterdag in de Amerikaanse staat Texas twee mannen om het leven gekomen. Naar verluidt zou de auto op zijn automatische piloot hebben gereden toen het ongeval gebeurde. Volgens de politie zat een van de inzittenden vermoedelijk op de passagiersstoel en de ander op de achterbank toen de Tesla Model S van de weg raakte en tegen een boom reed.
 2. Schutter (20) bekent Bas (24) doodgeschoten te hebben: "Het was niet mijn bedoeling horloge af te pakken"
  AMSTERDAM - UPDATE
  2

  Schutter (20) bekent Bas (24) doodgescho­ten te hebben: "Het was niet mijn bedoeling horloge af te pakken"

  De 20-jarige die wordt verdacht van het doodschieten van de 24-jarige Nederlander Bas van Wijk, heeft vandaag in de rechtbank bekend dat hij op 8 augustus drie keer heeft geschoten aan het strandje van recreatiegebied De Oeverlanden in Amsterdam. Na een waarschuwingsschot in het water schoot hij twee keer op het slachtoffer. Samir El Y. vertelde dat hij op de zomerse dag tegenover een grote groep kwam te staan, toen hij verhaal wilde halen na onenigheid. De dodelijke schietpartij zorgde in heel Nederland voor veel commotie.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League