Een Filipijnse politieagent inspecteert de handgel in een taxibusje.
Volledig scherm
Een Filipijnse politieagent inspecteert de handgel in een taxibusje. © EPA

Dertien doden nadat busje in kanaal terechtkomt op de Filipijnen

Op de Filipijnen zijn zondag dertien mensen verdronken, nadat het voertuig waarin ze zaten in Tabuk City, in de provincie Kalinga, in een irrigatiekanaal belandde. De bestuurder verloor de controle over het stuur. Dat heeft de politie vandaag gemeld. Twee mensen overleefden het ongeval. 

 1. “Bill Gates moest bestuur Microsoft verlaten wegens relatie met medewerkster”

  “Bill Gates moest bestuur Microsoft verlaten wegens relatie met medewerk­ster”

  Bestuursleden van Microsoft zouden vorig jaar hebben beslist dat Bill Gates zich moest terugtrekken uit het bestuur, nadat een affaire van Gates met een vrouwelijke medewerkster van het bedrijf aan het licht was gekomen. Dat schrijft de Wall Street Journal. Volgens bronnen ging het om een ongepaste, romantische relatie tussen de multimiljardair en de medewerkster. De New York Times schrijft tegelijkertijd dat Gates ‘een reputatie van twijfelachtig gedrag’ had op de werkvloer. De verhalen volgen op de recente scheiding van de Microsoft-topman en zijn vrouw Melinda Gates.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar