Andrew Cuomo.
Volledig scherm
Andrew Cuomo. © AP

Derde vrouw beschuldigt gouverneur New York van ongewenst gedrag

Een derde vrouw is naar voren gekomen die de gouverneur Andrew Cuomo van de Amerikaanse staat New York beschuldigt van seksueel ongewenst gedrag. De 33-jarige Anna Ruch vertelt in een interview met The New York Times dat Cuomo in september tijdens een bruiloft zijn handen op haar blote onderrug plaatste. Ook zou hij haar gevraagd hebben haar te mogen kussen.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Gouverneur New York onder vuur voor achterhouden sterftecijfers rusthuizen

  Gouverneur New York onder vuur voor achterhou­den sterftecij­fers rusthuizen

  In New York heeft een naaste medewerker van gouverneur Andrew Cuomo haar excuses aangeboden voor uitspraken dat de staat cijfers over het aantal Covid-19-overlijdens in rusthuizen heeft achtergehouden. De Democraat ligt zwaar onder vuur na verschillende aantijgingen over het doelbewust achterhouden en minimaliseren van de zware tol van het coronavirus in de staat. Vele partijgenoten en oppositieleden willen dat Cuomo’s speciale volmachten van hem worden afgenomen.
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee