Karam El Harchaoui
Volledig scherm
Karam El Harchaoui © Kurdistan24.net

Derde Belgische Syriëstrijder ter dood veroordeeld in Irak

In Bagdad is dinsdagochtend weer een Belgische Syriëstrijder ter dood veroordeeld. Het gaat om Karam El Harchaoui (32) uit Brussel. Die werd door de Syrische Koerden uitgeleverd aan Irak, hoewel hij nooit eerder in dat land verbleven zou hebben.

20 reacties

 • Obi Williams

  2 jaar geleden
  Het zijn allemaal heilige boontjes als ze gepakt worden
 • Denis Stock

  2 jaar geleden
  We moeten massaal straat op en betogen. We moeten onze landgenoot helpen tegen deze justitiële flater.
 • Patrick Rasschaert

  2 jaar geleden
  Zelfs al heeft hij niet gevochten dan is hij door zijn lidmaatschap al even schuldig als de rest. Wat heeft hij gedaan om mogelijke misdaden tegen de mensheid te vermijden?
 • adrian Kowalczykiewicz

  2 jaar geleden
  Waarom vraagt België hier om de doodstraf om te zetten in levenslang? Hoe leg je dat uit aan al de families van die slachtoffers die ze hier en ginder brutaal en monsterlijk hebben afgeslacht?
 • Michel Jacobs

  2 jaar geleden
  Als hij geen misdaden begaan heeft is de doodstraf, alleen omdat hij deel uitmaakte van IS, op zijn minst hardvochtig. Maar is dat wel zo? Als je die gasten bezig hoort dan zweren ze allemaal dat ze niets gedaan hebben. Ik had dus graag ook de argumenten van de Koerden en de Irakezen gehoord.Uit wat ik al gezien heb in docu's van Vrancken en zo blijkt dat die ook niet bepaald op hun hoofd gevallen zijn hoor.
 1. Franse politie zoekt in wildernis Cevennen met man en macht naar ‘moordende rambo’

  Franse politie zoekt in wildernis Cevennen met man en macht naar ‘moordende rambo’

  In het Franse gehucht Les Plantiers, hartje Cevennen in het Centraal-Massief, is een treurige moordzaak uitgelopen op een dagenlange zoektocht door honderden agenten naar de schutter. Valentin Marcone wordt verdacht van het neerschieten van zijn baas en een collega op dinsdagochtend. Daarna vluchtte hij zwaarbewapend de wildernis in. De 29-jarige Fransman wordt neergezet als een jager die het gebied op zijn duimpje kent en heeft vooralsnog geen spoor achtergelaten. De inwoners in de regio verkeren in shock en houden hun deuren op slot.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”