Denemarken zegt nee tegen Johnson & Johnson-vaccin

Denemarken zal het coronavaccin van Johnson & Johnson niet langer inzetten in zijn vaccinatiestrategie. Dat heeft het Deense gezondheidsinstituut Sundhedsstyrelsen maandag aangekondigd. Eerder besliste Denemarken al om het vaccin van AstraZeneca niet langer toe te dienen.

17 reacties

 • Marcel Desmet

  3 dagen geleden
  Zoals altijd stopt men dat hier in de grote doofpot.
 • Kurt Saron

  6 dagen geleden
  machtig al die experts zal wel een redenen hebben zeker voor Denemarken,
 • Emi Hergersberg

  7 dagen geleden
  inderdaad, Mw Carpentier : haast en spoed is zelden goed. Ik begrijp het ongeduld van veel mensen. Daarom laat ik hen allemaal voorgaan :-)
 • Rosa De Pauw

  7 dagen geleden
  En de vrouwen, maar de pil slikken wat een groter risico is, maar waar niet wordt over geklaagd.
 • Sofie Maelfeyt

  7 dagen geleden
  Ik vind dat Denemarken écht het beste voor heeft met zijn inwoners. Daar durven ze moeilijke knopen doorhakken. Hier in ons land worden beslissingen rond leeftijd enz. pragmatisch genomen. Zolang het de vaccinatie-campagne maar niet beïnvloedt.. Zelf een 42 jarige vrouwelijke leerkracht die het AZ vaccin níet wenst!
 1. LIVE. Tweede en derde graad secundair onderwijs mogen opnieuw voltijds naar school
  16

  LIVE. Tweede en derde graad secundair onderwijs mogen opnieuw voltijds naar school

  Alle leerlingen van de tweede en derde graad secundair onderwijs mogen sinds vandaag weer voltijds naar school. Het is echter geen verplichting en enkele scholen zullen dan ook nog deels afstandsonderwijs blijven geven. Intussen lijkt de daling van het aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land wel te vertragen. De afgelopen week hebben dagelijks gemiddeld 2.983 mensen positief getest op Covid-19, wat slechts 3 procent minder is dan een week eerder. Morgen komt het Overlegcomité opnieuw samen om een exitplan uit te werken. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Israël sluit viszone Gazastrook na Palestijnse protesten
  2

  Israël sluit viszone Gazastrook na Palestijn­se protesten

  De Israëlische autoriteiten hebben zondag besloten om het visgebied bij de Gazastrook te sluiten, nadat Palestijnse demonstranten eerder op de dag brandgevaarlijke ballonnen zouden hebben opgelaten. De ballonnen hebben volgens de brandweer tot 39 vuren geleid. Israël heeft de economische maatregel al vaker ingezet wanneer zij vanuit de lucht werden aangevallen door Palestijnen. In april werd de viszone nog afgesloten nadat er meerdere raketaanvallen vanuit Gaza op Israël werden uitgevoerd.
 1. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek

 2. Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee