AP
Volledig scherm
© AP

Denemarken houdt vast aan vaccinatiestop AstraZeneca

Denemarken gaat voorlopig nog geen mensen inenten met het coronavaccin van AstraZeneca. De Europese medicijnwaakhond EMA oordeelde donderdag dat de voordelen van het vaccin groter zijn dan de mogelijke risico’s. De Deense gezondheidsdiensten gaan de komende dagen beoordelen wat die conclusie betekent voor hun vaccinatieprogramma.

1 reactie

 • linda Hofkens

  1 maand geleden
  Kijk eens aan dan is er toch keuzemogelijkheid zouik zo zeggen Pfizer levert stipt en meer dan milj Belgen kunnen er een prik mee krijgen dat is de helft van de bevolking!!! Dan J&J voor 5milj Belgen samen 11miljoen. Wat raaskalt men dat we niet beslissen welk vaccin je wil... dat is de reinste onderdrukking die er bestaat.
 1. Advocaat van ex-agent vraagt vrijspraak in slotpleidooi proces George Floyd, jury buigt zich nu over schuldvraag

  Advocaat van ex-agent vraagt vrijspraak in slotplei­dooi proces George Floyd, jury buigt zich nu over schuld­vraag

  Het proces rond de spraakmakende dood van de zwarte Amerikaan George Floyd nadert de ontknoping. De juryleden hebben zich afgezonderd om zich te buigen over de vraag of de witte ex-agent Derek Chauvin schuldig is aan het overlijden van Floyd tijdens diens arrestatie vorig jaar in Minneapolis. Het is nog koffiedik kijken hoelang dat zal duren. In zijn slotpleidooi vroeg de advocaat van Chauvin de vrijspraak voor zijn cliënt.
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den