Politie bij een opgeworpen barricade tijdens het protest op de Dag van Arbeid in Berlijn. (01/05/2021)
Volledig scherm
Politie bij een opgeworpen barricade tijdens het protest op de Dag van Arbeid in Berlijn. (01/05/2021) © EPA

Demonstranten slaags met politie in Berlijn op Dag van Arbeid

In Berlijn zijn demonstranten op de Dag van Arbeid serieus slaags geraakt met de politie. Pas laat in de avond keerde de rust geleidelijk terug. In andere Duitse steden waren er slechts wat incidentele voorvallen tijdens evenementen van zowel linkse als rechtse organisaties.

2 reacties

 • Jean De Grande

  1 jaar geleden
  Tja, 1 mei is een links feestje en als die bende niet kan afbreken, vandaliseren en plunderen hebben ze er geen plezier aan. Dus logisch dat de politie ingrijpt.
 • Karel Van Campenhout

  1 jaar geleden
  De maatregelen véél versoepelen of er dreigt rebellie in gans Europa. De virologen en politiekers moeten GEZOND boerenverstand gebruiken. Ze zijn slim, maar niet verstandig, ze gebruiken te veel de theorie, maar te weinig de praktijk. Zie Middelkerke daar is er een burgemeester met gezond boerenverstand. Hij heeft "intelligente" Van Ranst een neus gezet. Alles is daar veilig verlopen en de mensen waren gelukkig.
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.