Oud-vicepresident Joe Biden en Senator Elizabeth Warren tijdens het debat in Ohio.
Volledig scherm
Oud-vicepresident Joe Biden en Senator Elizabeth Warren tijdens het debat in Ohio. © REUTERS

Democratische presidentskandidaten eensgezind over afzetting Trump, partijgenoten sparen opkomende Elizabeth Warren niet

Aan het begin van het vierde Democratische presidentsdebat in de staat Ohio deze nacht hebben alle twaalf kandidaten hun steun uitgesproken voor het afzetten van president Trump. Aan het debat in Ohio namen maar liefst twaalf kandidaten deel, een record. Vooral Elizabeth Warren, die het steeds beter doet in de peilingen, kreeg kritiek te verwerken van haar partijgenoten. Na het debat liet het campagneteam van Bernie Sanders weten dat het populaire Democratische Congreslid Alexandria Ocasio Cortez zich achter Sanders schaart in de race om de Democratische nominatie. Dat meldt The New York Times.

5 reacties

 • Rob Delbeek

  2 jaar geleden
  Want hij kan wel tegen tegenspraak meneer van laethem? Los hiervan, is er echt geen betere democratische kandidaat te vinden, een 78 jarige die net een hartaanval heeft gehad, die gaat het echt niet halen imo
 • Bruno Vandenthoren

  2 jaar geleden
  Hier kunnen de mensen dus zien dat "jullie" mainstream media bevooroordeeld zijn en er wel degelijk een klassen strijd aan de gang is. Bernie Sanders ligt in de meeste polls ook voor, maar wordt door jullie overduidelijk begraven in dit artikel en de "establishment" kandidaten worden door jullie naar voor geschoven. Ziekelijk
 • André Van Laethem

  2 jaar geleden
  Typisch democraten.kunnen niet tegen tegenspraak en als ze niet aan de macht zijn doen ze alles om hun tegenstander uit te schakelen. Ze zouden beter een voorbeeld nemen aan Trump
 • Fons Casteels

  2 jaar geleden
  En daar gaan we weer. "Volgens een poll van de Trump-gezinde nieuwszender Fox News is 51 procent nu voor het afzetten van de president". Dat klopt niet. Braun Research -die de peiling voor Fox News deed- heeft intussen haar fout toegegeven: 48% van de respondenten waren Democrats. Volgens Gallup moet dit zijn: 31% Democrat, 29% Republican en 38% independent. De peiling is dus, helaas, de zoveelste desinformatie over Trump.
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Na het complete fiasco van Obama zijn de Democraten niet langer bekwaam om nog een deftige politiek te voeren. Trump zal herkozen worden.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"