Pete Buttigieg.
Volledig scherm
Pete Buttigieg. © AFP

Democratische presidentskandidaat Buttigieg klimt naar tweede plaats in de peilingen, Warren verliest aan populariteit

In een nieuwe peiling naar aanleiding van de Democratische primaries klimt de jonge burgemeester van South Bend (Indiana), Pete Buttigieg naar de tweede plaats. Hij moet enkel voormalig vicepresident Joe Biden laten voorgaan, die met 24 procent van de kiesintenties de ranking aanvoert. 

0 reacties

 1. Democratische presidentskandidaten eensgezind over afzetting Trump, partijgenoten sparen opkomende Elizabeth Warren niet

  Democrati­sche presidents­kan­di­da­ten eensgezind over afzetting Trump, partijgeno­ten sparen opkomende Elizabeth Warren niet

  Aan het begin van het vierde Democratische presidentsdebat in de staat Ohio deze nacht hebben alle twaalf kandidaten hun steun uitgesproken voor het afzetten van president Trump. Aan het debat in Ohio namen maar liefst twaalf kandidaten deel, een record. Vooral Elizabeth Warren, die het steeds beter doet in de peilingen, kreeg kritiek te verwerken van haar partijgenoten. Na het debat liet het campagneteam van Bernie Sanders weten dat het populaire Democratische Congreslid Alexandria Ocasio Cortez zich achter Sanders schaart in de race om de Democratische nominatie. Dat meldt The New York Times.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.