De Amerikaanse minister van Energie Rick Perry.
Volledig scherm
De Amerikaanse minister van Energie Rick Perry. © AFP

Democraten eisen documenten van Energieminister VS voor afzettingsonderzoek Trump

In de Verenigde Staten hebben de Democraten nu ook van de Amerikaanse minister van Energie Rick Perry documenten geëist in het kader van het onderzoek naar een mogelijke afzettingsprocedure tegen president Donald Trump. De voorzitters van de drie commissies van het Huis van Afgevaardigden hebben Perry gedagvaard en willen dat hij hen de documenten uiterlijk tegen 18 oktober bezorgt.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
  2. Twee zakenmannen gelinkt aan Trumps persoonlijke advocaat Rudy Giuliani opgepakt

    Twee zakenman­nen gelinkt aan Trumps persoonlij­ke advocaat Rudy Giuliani opgepakt

    Twee zakenmannen die banden hebben met Trumps persoonlijke advocaat Rudy Giuliani zijn gisteravond gearresteerd en worden beschuldigd van schending van de wet op de campagnefinanciering. Dat bevestigt een woordvoerder van de Amerikaanse openbare aanklager in Manhattan vandaag. De twee mannen spelen ook een rol in de Oekraïne-affaire die momenteel de basis vormt voor het afzettingsonderzoek tegen president Donald Trump.