AP
Volledig scherm
© AP

Delta Air Lines laat ongevaccineerd personeel maandelijks 200 dollar betalen

Delta Air Lines neemt maatregelen om de vaccinatiegraad onder het personeel te verhogen. De voorbije maanden moedigde het bedrijf zijn personeel enkel aan om zich te laten inenten tegen Covid-19, maar voortaan zijn er sancties. Werknemers die zich niet laten vaccineren zullen 200 dollar (170 euro) per maand extra moeten betalen voor hun ziekteverzekering.

34 reacties

 • Jacques-Philippe Leclerc

  2 maanden geleden
  Volgens Dr. David Katz, specialist in preventieve geneeskunde / voorzitter van True Health Initiative. "Mensen die gevaccineerd zijn met de spike-protein, creëren deze Covid-19 golven. Een spike-protein of peplomeer-eiwit is een eiwit dat een grote structuur vormt die bekend staat als een spike of peplomeer die de oppervlakte van een virus omhuld, Deze spike-protein steekt zich vast aan de binnenkant van de bloedvaten, vandaar dat er patiënten zijn die bloedklonten hebben over hun hele lichaam".
 • Jacques-Philippe Leclerc

  2 maanden geleden
  Minstens drie jonge wielrenners zijn de afgelopen weken na een wedstrijd of training in het ziekenhuis beland met hartklachten, na hun tweede prik, ze zullen niet de enigen zijn. Het risico op ontsteking van hartspieren (spikeprotein) is veel groter bij besmetting met Covid-19 na vaccinatie. Lisa Shaw (44) van de BBC is overleden aan de gevolgen van bloedklonters, na een vaccinatie met AstraZeneca. Maar ja, dat weten we dus allemaal, maar toch worden mensen gedwongen om dit vergif te nemen?
 • Jacques-Philippe Leclerc

  2 maanden geleden
  Maandelijks 200 dollar wordt graag betaald. Hoeveel personeel hebben er nu spijt van dat ze gevaccineerd zijn? Dit is de grote vraag...
 • christiane dewaele

  2 maanden geleden
  Waarom niet meteen afdanken en gevaccineerd zijn als nieuwe voorwaarde voor indienstneming.
 • Johan Van Berlo

  2 maanden geleden
  Winst maken door corona ! Wat helpt dat voor de passagers ? Boordpersoneel dat niet ingeent is mag niet op het vliegtuig !! De passagiers moeten maximaal beschermen worden.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.