Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Defensie vervoert Limburgse patiënten naar andere provincies - Meisje (12) uit Gent is jongste slachtoffer in Europa - Poetin biedt Trump hulp aan

In ons land zijn gisteren 98 nieuwe sterfgevallen gerapporteerd. Ook een twaalfjarig meisje is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. In totaal liggen bijna 5.000 mensen in het ziekenhuis. In de VS is het aantal overlijdens door het coronavirus gestegen naar meer dan 3.000. In New York, de zwaarst getroffen regio, sterft elke negen minuten één persoon. Ook in Spanje werd alweer een triest record verbroken: daar werden 849 overlijdens geregistreerd op één dag. Intussen stijgt in China het aantal nieuwe besmettingen opnieuw. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

141 reacties

 • Maurice Keukelaers

  3 jaar geleden
  Hoog tijd dat de 3 wereldleiders Trump, Xi Jinping en Putin hun geopolitieke strijd even opbergen en hun krachten bundelen om Corona te overwinnen. En de EU zal zoals altijd besluiteloos aan de zijlijn staan.
 • Alfons Schepers

  3 jaar geleden
  Wat 'the morning after'..? Hoe zal de wereld zich herstellen en welke machtsmiddelen zullen hiervoor ingezet worden?
 • Nema De Geest

  3 jaar geleden
  Marc Talloen, en als je het aantal doden berekent op het aantal mensen dat gestorven is, kom je aan 100%. We hebben geen accurate cijfers. Het UZ Brussel test iedereen die binnenkomt, ongeveer 10% heeft Corona zonder enige symptomen. Tel eens 10% van de bevolking bij het aantal besmettingen en er zijn amper mensen die eraan sterven. Niemand is gebaat met doemberichten en paniek. Blijf gewoon in uw kot, was uw handen en gebruik uw verstand.
 • Geert Oplinus

  3 jaar geleden
  Men vergelijkt hier meerdere keren met aantal doden per miljoen in andere landen. Er wordt geen rekening gehouden met de tijdslijn. Als je deze mee in beschouwing neemt dat moet het aantal doden per miljoen in Nederland en zeker in New York op dit moment lager en veel lager zijn dan het Belgische cijfer. De tijd zal alles uitwijzen.
 • Thomas Anderson

  3 jaar geleden
  Alle landen die het goed doen draagd iedereen een masker.Hier niet nodig natuurlijk niet we hebben nog geen voor de mensen die ze nodig hebben!
 1. Deze drie luxemerken zijn nog steeds actief in Rusland: “Oligarchen kunnen zonder probleem een Rolls-Royce kopen”
  20

  Deze drie luxemerken zijn nog steeds actief in Rusland: “Oligarchen kunnen zonder probleem een Rolls-Roy­ce kopen”

  Eens Moskou begon met de invasie in Oekraïne besloten veel westerse weken zich terug te trekken uit Rusland. Een van de westerse sancties was het stoppen met nieuwe leveringen van luxegoederen aan Rusland. Vandaag vind je niet snel meer een winkel van Chanel, Tiffany of Hugo Boss die nog open is. Toch zijn er drie beroemde Britse luxemerken wel nog steeds actief, ondanks de oorlogsgruwel die Rusland doorvoert. Dat schrijft de Daily Mail.