Archiefbeeld van september 2015 toen heel wat vluchtelingen naar Denemarken kwamen
Volledig scherm
Archiefbeeld van september 2015 toen heel wat vluchtelingen naar Denemarken kwamen © AFP

Deense socialisten maken bocht van 180 graden: migranten moeten zich voortaan aanpassen aan Denemarken en niet andersom

In Denemarken gooit de socialistische partij het roer drastisch om. Ze slaat rechtsaf en komt met een harde migratiepolitiek. Voortaan worden de Deense waarden weer op de eerste plaats gezet en moeten de migranten zich aanpassen.

348 reacties

 • Ruben Cavens

  4 jaar geleden
  De échte socialisten naar mijn hart
 • Aaa Aaa

  4 jaar geleden
  lang leve de denen !!
 • Chris Martens

  4 jaar geleden
  ze hebben het eindelijk begrepen, maar te laat er zijn steden met 75% emigranten waar de Staat niks meer te zeggen heeft.
 • jan boden

  4 jaar geleden
  Een groot verschil met de Vlaamse socialisten, die maken bochten van 360° zoals in het dossier van de F-16's.
 • Nico Herbots

  4 jaar geleden
  oorlogsvluchtelingen moet je opvangen, daar bestaat geen discussie over. Maar wat BDW zegt, is waar: vanaf het moment dat je op een veilige plaats bent aangekomen, kan je daar blijven. Reis je verder, dan ben je geen vluchteling meer, maar een gelukszoeker. Op zich niks mis mee, maar dan moet je wel beseffen dat er ook plichten verbonden zijn aan je nieuwverworven rechten. Er zijn er die dat beseffen, mensen die kansen grijpen, maar de rotte appels mogen gerust harder aangepakt.
 1. Oekraïense strijder van iconische foto in fabriek Azovstal overleeft belegering en krijgsgevangenschap, maar is fysiek nog maar schim van zichzelf

  Oekraïense strijder van iconische foto in fabriek Azovstal overleeft belegering en krijgsge­van­gen­schap, maar is fysiek nog maar schim van zichzelf

  Een foto van hem ging de wereld rond tijdens de wekenlange belegering van de Azovstalfabriek in de Oekraïense havenstad Marioepol. Toen het laatste bolwerk van verzet midden mei viel, werden de overgebleven Oekraïense strijders krijgsgevangen genomen. Mykhailo Dianov (42) overleefde het en werd afgelopen week vrijgelaten bij een gevangenenruil. Als een schim van zichzelf.