Marvel
Volledig scherm
© Marvel

De vader van de superhelden is dood: dit zijn 10 van zijn bekendste geesteskinderen en hoe hij hen bedacht

BuitenlandHet belang van de pas overleden Stan Lee (95) voor het genre van de superhelden, kan moeilijk overschat worden. Het lijstje figuren dat uit zijn brein ontsproot, is ellenlang. Dit zijn 10 van zijn bekendste geesteskinderen en hoe hij hen bedacht.

2 reacties

 • Verstraeten Dirk

  3 jaar geleden
  Jack Kirby "the King" blijft nog altijd de grootste...
 • patrick Vautmans

  3 jaar geleden
  Stan Lee heeft zoveel karakters voor marvel gecreëerd maar in dit lijstje had fantastic four toch ook zeker mogen staan en captain marvel zal er ook bijkomen en groot is ondertussen ook enorm bekend geworden
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Belg biedt hotelgaste 50 euro als ze dochters (10 en 12) naar z’n kamer stuurt voor seks
  SPANJE
  4

  Belg biedt hotelgaste 50 euro als ze dochters (10 en 12) naar z’n kamer stuurt voor seks

  Een Belg is vandaag voor de rechter in Alicante moeten verschijnen op beschuldiging van poging misbruik van twee jonge meisjes van amper tien en twaalf jaar oud, melden verschillende Spaanse media. De hotelgast benaderde een moeder en bood haar 50 euro als ze een van haar dochters naar zijn kamer zou sturen om seksuele handelingen te verrichten. De openbare aanklager vraagt in totaal een celstraf van vijf jaar en tien maanden.