REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

De mysterieuze, kogelvrije trein van Kim Jong-un: kreeft, wijn en vrouwelijk schoon

Zat de Noord-Koreaanse leider in China? De mysterieuze donkergroene trein met gele strepen die gisteravond het station van Peking binnenreed, deed dat alleszins vermoeden. Kim Jong-un had mogelijk een geheim overleg met zijn Chinese ambtsgenoot op de agenda staan. De trein zou Peking deze namiddag alweer verlaten hebben. Maar wat weten we over die trein?

38 reacties

 • Maarten Houben

  3 jaar geleden
  Uiterst geheim? Ga eens naar Noord Korea voor je zo'n brol schrijft. Ik heb langs die trein gestaan en ze vertellen er met plezier over!
 • jan Meclot

  3 jaar geleden
  Bellens, Vanbecelare heeft gelijk, wees niet op je rode teen getrapt, Vergeten dat er een bepaalde cafébaas voorzitter is geworden van de meest corrupte partij van het land, ze hebben hem zelfs gouverneur gemaakt, waarvoor denk je? en als het dan toch nog te warm werd is hij ................,mag je zelf invullen, maar kom aub niet af van in het water gesprongen te zijn
 • Luc Cuypers

  3 jaar geleden
  Het bedorven ventje !
 • Danny Deroye

  3 jaar geleden
  Meer dan de 50% van zijn bevolking moet gras eten om niet te verhongeren. Kim Jong-un heeft daar weinig last van. Dat zie je aan hem.
 • Robert Croux

  3 jaar geleden
  Zijn ecologische voetafdruk zal wat zwaarder zijn dan de mijne. Net zoals bij “The sky is the limit” wordt dus royaal geconsumeerd en de economie draait weer, behalve voor zijn volk. 200/300 jaar geleden was dat in onze contreiren ook zo. De Franse revolutie was niet omdat ze een andere kleur van vlag wilden. Marie Antoinette kon er niet om lachen.