.
Volledig scherm
. © rv

De mentale gezondheidstest van Trump: doe jij beter dan de president?

De Amerikaanse president Donald Trump moest begin deze week enkele gezondheidstests ondergaan. Ook zijn zo vaak in twijfel getrokken mentale gezondheid werd gecheckt. Dat gebeurde met de MoCa-test, wat staat voor Montreal Cognitive Assessment. Doe jij beter dan The Donald?

37 reacties

 • Jurgen Van Den Bergh

  5 jaar geleden
  @mike milan. Als ik van mijn vader $18 miljoen had gekregen had ik ook een imperium gehad. Eenmaal je geld hebt is het niet moeilijk meer om nog meer geld te maken. Trump heeft dus eigenlijk niks bereikt zonder hulp van papa'tje, de ubergangster van de familie.
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Ze hebben met deze test duidelijk de lat wel érg laag willen leggen voor Trump!
 • jean petermans

  5 jaar geleden
  De test wordt dus gebruikt in het leger van de VS,, nu is het dus ook niet verwonderlijk dat de VS sinds wereldoorlog 2, geen enkele oorlog nog heeft kunnen winnen.
 • Van West Yves

  5 jaar geleden
  Het is een cognitieve test.. heeft helemaal niets te maken met de mentale en psychologische toestand van dumpy. Alles trump believers roepen "zie je..hij is een genie" dat zegt genoeg over zijn kiezers denk ik dan
 • mieke jansens

  5 jaar geleden
  inderdaad laag niveau van test
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.