Een strijdbare Donald Trump tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst in Ohio, zoals zijn aanhangers hem graag zien.
Volledig scherm
Een strijdbare Donald Trump tijdens zijn eerste campagnebijeenkomst in Ohio, zoals zijn aanhangers hem graag zien. © EPA

De magie van Donald Trump werkt in Ohio nog steeds: “Hij zal nooit opgeven”

Donald Trump is weer terug om campagne te voeren. Voor getrouwe Republikeinse kandidaten, maar vooral voor zichzelf. Komt hij terug in 2024?

14 reacties

 • Gino Denil

  4 maanden geleden
  Het onderwijs in de VS is nog veel slechter dan dat in ons land. Alleen wie rijk genoeg is kan zich daar een degelijke school veroorloven. En dan kopen ze nog de diploma's voor hun kinderen.
 • Stefaan Vanwijnsberghe

  4 maanden geleden
  De naïviteit ten top.
 • Guido Pintens

  4 maanden geleden
  hij heeft altijd alles achter de schermen geflikt, en zijn aanhangers vinden dat geweldig terwijl ze zelf amper de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Den Trump houdt zijn achterban een wortel voor en ze proberen die allemaal te pakken te krijgen ... WANT hij heeft *onder andere* ooit beloofd dat hij zou opkomen voor de minderbedeelden. Niks niemendalle van zijn beloften is hij nagekomen. Maar wat kan je verwachten van een narcist pur sang?
 • Lydia Appelmans

  4 maanden geleden
  Hij komt zeker terug, is het niet als président dan toch achter de schermen
 • Philippe Beyls

  4 maanden geleden
  zegt heel veel, over het soort volk dat daar woont, steke blind, doof als en mol, en achterlijk als het achterste deel van en koe
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.