Volledig scherm
© Twitter

De kerstboodschap van de Trumps: "Mensen zijn weer trots om 'zalig Kerstmis' te zeggen"

TrumpDonald Trump en zijn echtgenote Melania hebben een opvallend christelijke kerstboodschap de wereld ingestuurd. De Amerikaanse president quootte zelfs een korte passage uit de bijbel. De militairen kregen van de presidentsvrouw een aparte vermelding. In het filmpje zijn voorts nog enkele sfeerbeelden uit het Witte Huis te zien. Het koppel is intussen vanuit Washington naar hun vakantiestek in Mar-a-Lago (Palm Beach) gevlogen.

26 reacties

 • Natasja Rawoens

  3 jaar geleden
  Trump is een opportunist en hypocriet. Hij kent geen christelijke waarden. Hij kent zelfs geen waarden. Hij kent enkel de waarde van geld.
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  En inmiddels zijn er al verscheidene tweets van Trump opgedoken waarin hij zélf "happy holidays" schrijft ipv "merry Christmas". Die vent draait echt met de wind!
 • Linda Blereau

  3 jaar geleden
  Aan alle zanikers, als je weet wat Kerstmis betekent in gelijk welke taal stop dan aub met je negatieve reacties op jouw medemens. Al eens gehoord van verdraagzaamheid? Koekjes bakken voor het goeie doel blijkt makkelijker dan gewoon vriendelijk te zijn tegen elkaar.
 • Geert Matthys

  3 jaar geleden
  Vrolijke Kerst Trump, je staat al in top 15 presidenten, op naar top 10
 • annie dupont

  3 jaar geleden
  zijn volk is nog nooit zo verdeeld geweest. die leeft in zijn eigen leugenpaleis .....
 1. Grimmige sfeer in Rusland: ruim 2.000 aanhangers van Navalny opgepakt, zijn vrouw post foto vanuit celwagen

  Grimmige sfeer in Rusland: ruim 2.000 aanhangers van Navalny opgepakt, zijn vrouw post foto vanuit celwagen

  In Rusland zijn bij demonstraties voor de vrijlating van oppositieleider Aleksej Navalny al meer dan 2.0000 mensen opgepakt. Onder hen ook zijn dichtste medewerkster Lyubov Sobol én zijn echtgenote Yulia. Die laatste postte op Instagram een foto vanuit de celwagen, met als ironische commentaar: “Excuses voor de slechte kwaliteit.” Zij werd later vrijgelaten. Dat zegt de ngo OVD-Info, gespecialiseerd in het opvolgen van arrestaties. Het protest richt zich uitdrukkelijk tegen het bewind van president Vladimir Poetin.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo